Ajourføringskursus

For kostvejledere, ernæringsterapeuter og andre sundhedsinteresserede!

 

6. - 8. oktober 2017


Så er programmet til vores årlige ajourføringskursus klar. Vi håber I synes det er et spændende program vi har sat sammen i samarbejde med bestyrelsen for Forenede Danske Kostvejledere. Glæd jer til at møde Henrik Dilling, Eva Lydeking-Olsen og Anne Cathrine Færgemann.
 

Undervisere

 

Henrik Dilling

Henrik arbejder på 33. år med menneskelig udvikling, bevidsthedstræning og komplementær medicin og terapi. Han er uddannet psykoterapeut, biopat og zoneterapeut, phytoterapeut (urtemedicin), SQ Coach og facilitator samt Tankefelt Terapeut. Han arbejder både som privat praktiserende og i erhvervslivet. Henrik er certificeret i PTP personanalyse. 

www.houseofawareness.dk

 

Eva Lydeking-Olsen

Eva er uddannet sygeplejerske, ernæringskonsulent/terapeut hos Suzette van Hauen-Drucker; homøopat og psykoterapeut. MPH-studerende (Master of Public Health). Jeg har arbejdet med klienter i ernæringsterapi, homøopati og krop-psykoterapi igennem næsten 30 år og elsker detektivarbejdet forbundet med de problemstillinger der falder mellem stolene og udenfor sikkerhedsnettet i det offentlige sundhedsvæsen. 

 

Jeg er vild med at kortlægge og binde de forskellige elementer i en livs-og helbredshistorie sammen til en meningsfuld helhed, der kan danne fundamentet for personligt ansvar og nødvendige forandringer. Komme et par skridt dybere og hjælpe til at mennesker tager mere ansvar, bliver stærkere og mere selv-hjulpne ift eget helbred og opbygning af livskraft. 

 

Lidt om Evas undervisning:

Tarmens sundhed og fordøjelses fysiologi: Hvordan starter vi en sund fordøjelses proces i maven og bugspytkirtlen.

Hvorfor er forskellige små overvækst i tarmen (bakterier og gær), så skadelige for sundheden, og hvad skal man gøre ved det stigende problem?

Tarmens mikroflora og virkningen af ​​probiotika:

Hvordan fungerer vores indre og ydre biomasse af flere mikrobielle indbyggere, i celler i hele kroppen, og påvirker vores stofskifte, nervesystem, humør, stress-robusthed og immunitet?

Kliniske eksempler omkring immunitetsrelaterede lidelser som inflammatoriske og allergiske problemer samt dække tarm-hjerne-humør-forbindelsen.

 

Ex. Astma og allergi. Disse sundhedsproblemer er delvist genetisk baseret, men deres kraftige stigning i den moderne verden, taler for stærke miljømæssige påvirkninger. Lær, hvordan det mikrobielle miljø i den tidlige barndom, former immunresponset og hvordan man arbejder med forebyggende strategier, samt behandling

Ex. Depression er et globalt problem for folkesundheden, der koster mere i tab af menneskeliv kvalitet, end mange andre sygdomme. Humør og robusthed er stærkt påvirket af kost, mikronæringsstoffer og tarmens mikrobiota.

www.optinut.dk

 

Anne Cathrine Færgemann

Uddannet klinisk diætist fra Århus Universitet 2001. Har desuden en Master i Nutritional Medicine fra Surrey University i England, med speciale i irritabel tyktarm (IBS). Hun er forfatter til bøgerne "Sund nu - afgiftning af krop og sjæl" og "Er det noget du har spist?". Hun har arbejdet på Rigshospitalet med specialerne: anoreksi, diabetes, hjerte-karsygdomme og mave-tarm-sygdomme.

Anne Catherine har yderligere specialiseret sig i Funktional Medicine med fokus på ernæring og brugen af laboratorieanalyser i forhold til fordøjelsesproblemer, fødevarereaktioner, hormonelle forstyrrelser, autisme, infektoner, træthed m.m. 

www.nordicclinic.dk


Program

Fredag d. 6. oktober 2017

Kl. 12.00 – 13.00 Ankomst, økologisk buffet samt velkomst og praktisk information
Kl. 13.00 – 14.30 Henrik Dilling
Kl. 14.30 – 15.00 Pause
Kl. 15.00 – 16.30 Henrik Dilling
Kl. 16.30 – 17.00 Pause
Kl. 17.00 – 18.30 Henrik Dilling
Kl. 18.30 – 19:30 Middag
Kl. 19.30 – 20.30 Generalforsamling FDK

Lørdag d. 7. oktober 2017

Kl. 08.00 – 09.00 Morgenbuffet
Kl. 09.00 – 10.30 Eva Lydeking-Olsen
Kl. 10.30 – 11.00 Pause
Kl. 11.00 – 12.30 Eva Lydeking-Olsen
Kl. 12.30 – 13.30 Frokost
Kl. 13.30 – 15.00 Eva Lydeking-Olsen
Kl. 15.00 – 15.30 Pause
Kl. 15.30 – 17.00 Eva Lydeking-Olsen
Kl. 17.30 – 18.30 Middag

Søndag d. 8. oktober 2017

Kl. 08.00 – 09.00 Morgenbuffet
Kl. 09.00 – 10.30 Anne Cathrine Færgemann - Analyse af test
Kl. 10.30 – 11.00 Pause
Kl. 11.00 – 12.30 Anne Cathrine Færgemann - Analyse af test
Kl. 12.30 – 13.30 Frokost
Kl. 13.30 – 15.00 Anne Cathrine Færgemann - Analyse af test

Der tages forbehold for ændringer – selvfølgeligt kun til det bedre.

Godkendt af FDK & Diplom

Kurserne er godkendt af FDK som pointgivende ajourføring. Diplomer for ajourføringskurset udleveres ved kursets afslutning.
 

Praktiske oplysninger

 

Sted

KOSTAKADEMIET
Hoverdalvej 2, Hover
6971 Spjald
 

Pris

Priser incl. fuld forplejning (økologisk, mælke-, gluten- og sukkerfri). Giv besked hvis du er vegetar eller veganer. PDF af undervisernes power points.

Kostvejledere, ernæringsterapeuter og andre sundhedsinteresserede:

Samlet alle 3 dage 3.500,- (fjernstudie 3.000,-)

Enkelte dage 1.675,-

Studerende

3 dage -– kr. 2.000,- (fjernstudie 1.500,-)

Enkelte dage 800,- 

Medlemmer af FDK

10 % (ikke studerende som allerede har fået en stor rabat)

Overnatning

Amucenter Hoverdal
Hoverdalvej 14
6971 Spjald

1 overnatning – kr. 400,-
2 overnatninger – kr. 575,-

Værelser er enkeltmandsværelser med eget bad og toilet.
Reservering på tlf. nr. 97 34 88 00 eller info@kostakademiet.dk
Se mere om overnatning.
 

Tilmelding & spørgsmål

Tilmeld dig her eller via tlf. 9734 8800 eller skriv til os på info@kostakademiet.dk.

Tilmeldingen er gyldig når betalingen er registreret. Betalingen til kurset skal ske via netbank eller bankoverførsel. Husk at anføre navn.
Reg.nr. 7650 og kontonr. 22 69 426

Husk sidste frist for tilmelding og betaling: 1. oktober 2017
Der ydes ingen refusion ved framelding efter 1. oktober 2017


HUSK: Kostakademiets Ajourføringskursus 5. -7. oktober 2018.

Nyheder

Opskrift: Rødgrød
21/09 2017 kl. 13:38
Få opskriften
Vi starter et nyt hold op i september 2018   Læs ...
Læs mere om Eva og de 2 andre oplægsholdere, der kommer ...
Perfekt menu til hverdag og fest!   Få opskriften ...
Nyhedsbrev uge 38
21/09 2017 kl. 10:27
Læs nyhedsbrevet

Nyhedsbrevbanner underside

Tilmeld Kostakademiets nyhedsbrev