Dessert til børn

Bananpandekager med kokosfløde og friske bær

 

4 stk.

2 bananer og 4 æg blendes med stavblender

Steges i kokosolie i små pandekager på panden – 3 af gangen – der bliver i alt 12 stk.

Pisk en dåse kokosmælk fra Ängelmark (uden bisphenol) til kokosflødeskum tilsæt vaniljepulver og evt. kakaopulver

Start med en pandekage – et lag skum – et lag bær – pandekage – skum bær og en pandekage og pynt den med bær.

Chokolade mousse iscreme med lechitin granulat

(4 personer)

 

1 dåse kokosmælk (ikke light)

3 spsk. kokospalmesirup eller kokospalmesukker

1 dl rå kakao

2 spsk. lechitin granulat

2 spsk. mandelsmør

 

Blend alle ingredienserne og køl cremen ned i køleskabet. Hæld den afkølede creme i en ismaskine.


Jordbæris med bananer og vaniljepulver

 

(4 personer)

 

250 gr frosne jordbær

2 små frosne bananer i skiver

2 dl plantemælk/kokosmælk

2 spsk. lecithingranulat

1 tsk. vaniljepulver

 

Kør alle ingredienser på foodprocessor og server straks

Nyheder

Opskrift: Rødgrød
21/09 2017 kl. 13:38
Få opskriften
Vi starter et nyt hold op i september 2018   Læs ...
Læs mere om Eva og de 2 andre oplægsholdere, der kommer ...
Perfekt menu til hverdag og fest!   Få opskriften ...
Nyhedsbrev uge 38
21/09 2017 kl. 10:27
Læs nyhedsbrevet

Nyhedsbrevbanner underside

Tilmeld Kostakademiets nyhedsbrev