DET SIGER VORES ELEVER

"Kostakademiet er det bedste jeg har gjort for mig selv i lang tid"


"De sidste to år har jeg levet og åndet for at suge til mig om alt inden for kost, ernæring og ny viden om sundhed. Og det har været en lang, god og i særdeleshed spændene og oplysende rejse.
Når man starter på en ny uddannelse, ved siden af sit dag-job, så involverer det hele familien og dagene kan blive lange og presset stort ind i mellem. Men at det var et rigtigt valg fik jeg vished for den dag min mand kom og sagde at han var så glad for at kunne mærke at Kostakademiet smittede af på hele familien: bedre mad, flere grøntsager, større bevidsthed i valg af råvarer og mere energi… bare i vores lille familie.

Jeg har altid interesseret mig for kost og sund levevis, men på Kostakademiet fik jeg sat teori og praksis sammen. Undervisningen har været god og forankret i den nyeste viden om kost, livsstil og ernæring – og kombineret med E-medicus forløbet har jeg opnået en basisviden og et fundament jeg med tryghed kan bygge videre på i mit arbejde som kostvejleder."

Vibeke Nurgberg

 

"Dit liv blir` aldrig det samme igen”

”Dit liv bliver aldrig det samme igen, hvis du tager den uddannelse” var der en sød kostvejleder, som sagde til mig, og nu ved jeg, at hun havde helt ret. Det har været en drøm for mig i mange år, at tage uddannelsen som kostvejleder på Kostakademiet, tiden skulle bare være helt rigtig og det blev den for snart 2år siden, hvilket resulterede i, at jeg d. 15. juni i år, officielt kunne kalde mig kostvejleder.

 

Skolen er et fantastisk sted der rummer sjæl, varme, positiv energi, ro, duften af fantastisk mad, og skønne mennesker, der alle brænder for den samme sag – sundhed, kost og trivsel – og på hver sin måde arbejder for at bringe budskabet videre.

Uddannelsen er bygget op omkring et holistisk menneskesyn – altså at krop, psyke og ånd er en` helhed, der kun fungerer som en`helhed. Undervisningen foregår helt ned på celleplan, hvordan vi er skruet sammen og hvordan kroppen fungerer. Derfra bygges der på med, hvordan kosten både kan nedbryde og opbygge kroppen, og hvordan forskellige ubalancer, symptomer og sygdomme kan hjælpes på rette vej med en optimal kost, tilskud og urter. Der undervises desuden i sundhedspsykologi og coaching, og vi har fået et indblik i bl.a. irisanalyse, kinesiologi og klinikdrift mm.

Jeg bruger uddannelsen til individuelle vejledninger, men også i mit job som fysioterapeut, hvor jeg netop møder mange mennesker med ubalancer i kroppen på den ene eller anden måde. Jeg er sikker på, at jeg i fremtiden vil kunne hjælpe rigtig mange mennesker med den viden jeg har tilegnet mig.

Jeg kan kun give kostakademiet og uddannelsen som helhed mine varmeste anbefalinger og sige at ”dit liv aldrig blir`det samme igen” ;)

 

Jette Noesgaaard

"Det har været 2 fantastiske og lærerige år"

"Jeg har i Juni 2017 bestået uddannelsen til kostvejleder fra Kostakademiet i Hover
Det har været 2 fantastiske og lærerige år. De 13 weekender på skolen har været fyldt med faglige udfordringer, glæde, venskaber og total selvforkælelse.

Personalet og underviserne på skolen gør alt for, at de studerende får det optimale udbytte af uddannelsen.
Vi har arbejdet med teori, og desuden deltaget i udvikling af kostplaner og madlavning med fokus på bæredygtighed og økologi.

Vi har haft hjemmestudier med skriftlige opgaver.
Der har været rig mulighed for at fordybe sig i ny viden, og det har været meget berigende at dele det med andre medstuderende.

Jeg er blevet faglig udfordret, og har fået en omfattende viden om anatomi, sygdomme, og om hvilken kost og tilskud, vi skal spise for at få optimal sundhed og livskvalitet.

 

Min nye viden, har betydet meget for mit eget liv, og jeg brænder for at bringe det i spil i mit fremtidige virke som kostvejleder.

Jeg oplever at det aldrig har været mere aktuelt at kunne hjælpe mennesker, med at tage ansvar for deres eget helbred. Vores industrialiserede samfund gør os syge.
Vi skal starte der hvor vi alle kan gøre en forskel - nemlig med det vi putter i munden.

Mit ophold på Kostakademiet har fyldt mig med håb om, at flere i fremtiden tager deres helbred i egne hænder. Og deltager i sundhedsdebatten i samfundet. Sammen kan vi skabe et sundere og levedygtigt samfund."


Kostvejleder Susanne Madsen

”Kostvejleder uddannelse med høj kvalitet og højt fagligt niveau”

"Jeg boede i Qatar da jeg fik tid og mulighed for, at dykke ned i en dybere forståelse af kostens betydning for kroppen. Som sygeplejerske og sundhedsplejerske var jeg meget kritisk i forhold til valg af uddannelsessted. Jeg ønskede dyb forståelse, højt fagligt indhold og dygtige undervisere samt en uddannelse der omfattede det hele menneske. Jeg brugte lang tid på at undersøge markedet og fandt Kostakademiet. Denne skole har levet op til mine forventninger, givet mig en fantastisk og brugbar viden. Undervisningen spænder over basal viden om sundhed, oprettelser af balancer i kroppen og forebyggelse af sygdomme. Jeg var fjernstuderende hvilket har fungeret optimalt idet du kan være med ”live” eller se undervisningen senere. Vores ”facebook- gruppe” gjorde det muligt for mig hurtigt, at finde sparring i medstuderende samt andre fjernstuderende. Så jeg følte mig aldrig alene. Jeg valgte at tage til Danmark et par gange for, at deltage fysisk i undervisningen. En meget nærværende oplevelse idet der på skolen er højt til loftet og megen hjertevarme.


Jeg kan kun anbefale kostvejleder uddannelsen fra Kostakademiet."

 

Randi Frederiksen

 

”2 helt uforglemmelige og yderst lærerige år.”

"Jeg afsluttede juni 2017 mit uddannelsesforløb som kostvejleder på Hover Kostakademi. Det har for mig været 2 helt uforglemmelige og yderst lærerige år.
Uddannelsesmæssigt kommer jeg med en baggrund som kandidat i idræt fra Warszawa i Polen, og har søgt kostuddannelsen som en overbygning hertil. Her er mine forventninger blevet mere en opfyldt, da uddannelse også har forbedret mit selvværd samt forbedret mine sproglige kompetencer.


Jeg har mødt de mest fantastiske mennesker, der hver især kommer med deres forskellige baggrund. Alle med et ønske om at kunne gøre en forskel for andre og deres familie igennem den rigtige kost.


Man bliver fra starten overrasket over det høje faglige niveau, og det er uden omsvøb en krævende uddannelse. Undervisningen indeholder det seneste indenfor forskningen og er veldokumenteret. Derfor stille den også et vist krav, til et højt engagement fra de studerende. Der er i undervisningen altid plads til, at der kan stilles spørgsmål og hvor man kan komme med sin erfaring fra sit fagområde. En del af uddannelsen har desuden en praktisk side, hvor vi har mulighed for selv at stå for mandlavningen, der er yderst inspirerende og får bragt teori ned på køkkenbordet. Her møder man Solveig, der er en inspiration i sig selv. Hun skaber de mest fantastiske og uforglemmelige smagsoplevelser.
Skolen tilbyder desuden fjernundervisning, helt eller delvist, hvilket giver mulighed for fleksibilitet hvis man ikke kan møde til undervisningen. Jeg vil dog klart anbefale at man deltager i undervisninger på skolen, da der er gode faciliteter til overnatning og at det skaber et enestående sammenhold.


Skolen ligger desuden i et dejligt naturområde, hvor besøg til lokale øko-butikker er en del af fritidsaktiviteterne. Det skaber en naturlig sammenhæng mellem sted og undervisning.


Efter endt uddannelse er man topmotiveret til at gå videre med sin erfaring. I mit tilfælde har jeg meldt mig frivilligt til at være en del af Fit For Kids.
Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger til Hover Kostakademi."

Amelia Agnieszka Nowak

 

”En fantastisk menneskelig rejse.”

"Kostakademiet udbyder en fantastisk holistisk uddannelse med faglighed i højsædet. Underviserne er yderst kompetente og underviser i hver deres spidskompetence. Skolens medarbejdere har en uovertruffen indlevelse og engagement og der er en god dynamik og forståelse for hinanden blandt de studerende. At alle studerende kommer med forskellige baggrunde giver desuden undervisningen en yderligere dimension.

 

Undervisningsweekenderne har alle været super spændende og med hver deres emner. Emnerne afspejles i den skønne mad, der hver gang har været tilberedt af elever og humørfyldte Solveig i køkkenet. Hver gang har weekenden budt på store mængder spændende og brugbar viden, efterfuldt af opgaveskrivningen der giver god mulighed for fordybelse. I uddannelsesforløbet opnås der løbende større og større forståelse og viden omkring komplekse sammenhænge, der gør at jeg føler mig helt rustet til at kunne gå ud i verden og

hjælpe mennesker til en bedre sundhedstilstand og dermed bedre livskvalitet. Emnerne omhandler udover kostens kolossale betydning for mennesket, sygdomme m.m. også andet. Her opnås nemlig en god basisviden omkring psykologi og coaching, som vil udvikle dig som menneske og som kostvejleder.

 

En fantastisk menneskelig rejse har det været for mig. Det har givet mig nyt overskud, efter mange år med udfordringer grundet min ældste søns udviklingsforstyrrelse som medvirkede til stress og tarmsygdom for mig og en familie tæt på opløsning. Det kan lade sig gøre at vende en negativ spiral til en positiv, og det er sket for mig og min familie. Kostændringer og en kæmpe udvidelse af min selvindsigt, har ændret min tilgang til livet.

 

Uddannelsen udvikler dig på det faglige plan som på det menneskelige plan. Derfor kan jeg kun sige, at hvis du overvejer en holistisk kostuddannelse, så er det på Kostakademiet du opnår den allerbedste uddannelse.”

Pernille Findsen. Spisdigsund.dk

 

"En investering for livet"

 

"Kostvejlederuddannelsen har været en helt fantastisk rejse for mig. Jeg startede ud som elev på skolen, men blev på andet år overflyttet til fjernstuderende, da det passede bedre ind i min hverdag grundet flytning. Fordelene ved at være elev på skolen er, at man bliver en del af fællesskabet, møder det skønne personale og de dygtige undervisere, kommer med på ture og bliver introduceret for nyt og spændende mad. Men der er bestemt også fordele ved at være fjernstuderende, da man kan tage uddannelsen uanset hvor man bor, og man kan høre undervisningen, når det passer én bedst. Selvom man er fjernstuderende er man ikke helt afskåret fra fællesskabet og skolen, da man har kontakt med sine medstuderende via en Facebook gruppe, og man har mulighed for at komme og deltage i nogle af undervisningsweekenderne. Selve uddannelsen bygger på en holistisk tankegang, og den har givet mig så meget viden om kroppen, kosten og tilskud, og hvor meget man egentligt selv kan gøre for sin krop med det, som man indtager. At tage denne uddannelse er det bedste, som jeg har gjort for mig selv længe, og jeg kan varmt anbefale uddannelsen til andre, da den er en investering for livet."

Birgitte Margaard Christensen.

 

"Jeg arbejder som selvstændig kostvejleder"

 

”Jeg arbejder som selvstændig kostvejleder og bruger meget den holistiske indgangsvinkel, som jeg lærte på skolen. Jeg har fået en rigtig god indsigt i kosten som næring og i forhold til sygdomme. At tænke logisk omkring, hvad der er godt og skidt for kroppen og at der er andre ting der spille ind, som søvn, stress mv. Dét bruger jeg rigtig meget i mit eget liv og i min vejledning af klienter. Jeg føler mig stærk i min viden om kost og kosttilskud og jeg behøver ikke lytte til alle de forvirrende meldinger og undersøgelser, der hele tiden kommer, for jeg har min grundlæggende viden og kan derfra sortere i det. Jeg kan godt lide, at man under studiet selv skal i køkkenet. Det lærte jeg meget af. Jeg kan godt lide, at skolen ligger så naturskønt og fredeligt - det giver  god energi og lyst til at være sund i krop og sjæl. Jeg vil anbefale andre Kostakademiet til andre fordi den er så grundig omkring, at give en forståelse for hele sammenhængen mellem kost og krop, samt det holistiske synspunkt, så man ikke tror alt er løst med kosten, men at der også er andre faktorer der spiller ind.” Jenni Kjærsgaard, www.kostogliv.dk

"Jeg er blevet medicinfri og har tabt mere end 10 kilo"

”Jeg er elev på skolen, og har ikke et øjeblik fortrudt mit valg! Jeg er SÅ glad for at modtage undervisningen på skolen og være en del af det fællesskab, vi har dér. Vi sparrer med hinanden, og det er fedt at kunne dele sin passion og interesse med ligesindede, der finder alt dette ligeså spændene og betydningsfuldt som jeg selv.
Vore undervisere er helt fantastisk dygtige og kompetente. Undervisningsmaterialet er meget lærerigt og samtidig let forståeligt.
Jeg er endnu ikke færdiguddannet, men allerede nu har uddannelsen stor betydning for både mit og min families liv. Den er en del af den livsstilsændring, vi har foretaget os. Vi har fået to mere sunde og raske børn, der sprudler af energi. Jeg selv, som har fået medicin i 12 år, er blevet medicinfri og har tabt mere end 10 kilo. Min mands vægt er også blevet meget sundere.
Uddannelsen til Kostvejleder vil jeg anbefale til alle, som ønsker at lære om holistisk sundhed og ernæring på et højere, men forståeligt plan. Det er en investering i sig selv og sin familie, som aldrig vil kunne gøres op i penge.”
Anne Lindhardsen www.annelindhardsen.dk

"Et springbræt til at formidle viden om sund kost og livsstil"

"Jeg vil helt klart anbefale kostvejlederuddannelsen til andre. Den er med til at give viden om, hvordan kost og livsstil indvirker på kroppens sundhed og den giver en god indføring i kost, sundhed/sygdom, urter, vitaminer og mineraler, så man kommer godt rundt om muligheder for at hjælpe klienter. Uddannelsen giver redskaber til at få et sundere liv både teoretisk, men også praktisk gennem madlavningen. Desuden kan den være et springbræt til at formidle viden om sund kost og livsstil til andre og hjælpe dem i gang med et sundere liv.
Jeg bruger uddannelsen i mit daglige arbejde som kostvejleder og ernæringsterapeut, når jeg udvikler opskrifter og som skribent. Jeg arbejder også i en helsekostforretning, hvor viden om kost og kosttilskud er vigtig.
Jeg har været meget glad for at komme på skolen. Der er en god stemning og jeg har mødt søde medstuderende, som jeg her flere år efter endt uddannelse stadig mødes med. Desuden er det altid dejligt at komme på skolen og få tanket op med ny viden til ajourføringskurset." Trine Vesteraa, www.trinevesteraa.dk

"Meget nemt at være fjernstuderende"

"Jeg vil anbefale skolen, fordi at fagligheden er meget høj. Det er en enormt spændende at være en del af en verden, hvor sundheden og kvaliteten er i højsæde, med ét mål for øjet - at hjælpe vores klienter med at genskabe balancen i kroppen. Skolen emmer af høj faglighed, mangfoldighed blandt lærerne og energi. Jeg har været glad for at have så forskellige lærere gennem hele uddannelsen. Alle har deres kernekompetencer og forstår i den grad at lære fra sig. Det er meget nemt at være fjernstuderende. Alt ordnes online og du kan lave opgaver og se optagelserne, når det passer dig. Jeg står i dag med en helt fantastisk uddannelse, som gør, at jeg kan varetage et virkelig spændende job med det holistiske syn på det hele menneske. Privat har jeg lært endnu mere om mig selv, sundhed, og hvorfor min krop reagerer, som den gør. Jeg er blevet tilbudt arbejde i to klinikker og har netop sagt ja til et samarbejde med et pilatesstudie, hvor jeg skal stå for kostvejledningerne af både deres klienter og egne klienter. Derudover er jeg begyndt at skrive på en kogebog, har afholdt foredrag og blogger om mad og sundhed." Tina Engkær Martin Holm, www.tinaholm.dk

"Grundlæggende og meget bred viden indenfor kosten"

"Jeg er en af de danskere som har fået astma, allergi og høfeber i mine tidlige år. Accepterede det og fik medicin for det. For cirka 5 år siden lagde jeg min kost om, fjernede ”belastninger” for kroppen og begyndte at sætte mig lidt ind i hvordan den fungerer. Efter 5 måneder var de 3 ovennævnte ting væk og total highonlife ☺. Tænkte at når jeg kan – så kan alle andre også. Men indså hurtigt at jeg var nød til at få en mere grundlæggende viden og kontaktede så Kostakademiet og meldte mig derefter ind på uddannelsen.
Jeg er uddannet Personlig træner og arbejder som Personlig træner på fuldtid i fitness.dk Århus.
Kostakademiet har givet mig en grundlæggende og meget bred viden indenfor kosten og har rustet mig til at gøre en forskel og hjælpe andre folk til at få et bedre jeg. Det er den største gave man kan give sig selv. Tænk at få så meget energi, så man kan se bort fra sig selv og hjælpe andre. Hvilken større gave findes der?"
Alex Hasselager Jensen,  Personlig træner, Life & business coach, www.alex-jensen.dk

 

"100% symptomfri og aldrig syg mere"

"Muligheden for jeg kunne tage det som fjernstuderende var meget vigtigt for mig, da jeg under uddannelsen boede i Tyskland og Italien. Det var nemt at sidde selv og se undervisningen og koncentrerer mig i mit eget tempo, også fordi jeg boede i udlandet og havde 3 små børn på det tidspunkt.
Kostakademiet gav mig muligheden for at blive kostvejleder med den bedste støtte, undervisning og forståelse for biokemi, anatomi og fysiologi og sygdomslære. Jeg lærte meget om kosten og kroppen og derfor så spiser jeg helt anderledes efter jeg tog uddannelsen. Jeg er i dag 100% symptomfri og er aldrig syg mere. Jeg er blevet selvstændig kostvejleder og guider mine klienter til en sundere livsstil."
Nicole Punzi, www.nicolepunzi.dk & www.npnutrition.com

 

 

"Dejligt at kunne vejlede andre til at få det bedre"

”Kostakademiet er et godt kursussted med gode og kompetente underviser. Det var dejligt at møde nye mennesker på uddannelsen og som havde samme passion som en selv og det at kunne dele det med dem og sparre med dem. Jeg nød også at ud over en masse teori, så lavede vi selv mad med forskellige temaer.
Da jeg blev færdig som Kostvejleder lykkes det mig at blive ansat i Århus kommune ved Videncenteret for børnesundhed, hvor jeg arbejdede med rådgivning til skoler og børnehaver omkring madordninger og sundhed. Derefter blev jeg underviser ved FOF om dagen, hvor jeg underviste i sundhed, livstil og madlavning. Herefter startede jeg som selvstændig Kostvejleder i Silkeborg. Det er dejligt at kunne vejlede andre til at få det bedre med de udfordringer de nu kommer med. Jeg har derudover fået bygget mit eget undervisningskøkken. Her underviser og afholder jeg kursus i at give folk ny og spændende inspiration til sund og smagsfuld mad.”
Jytte Langkjær, www.phytokost.dk og www.madværkstedet.com

Fra kostvejleder til avler og producent af økologiske tørrede morgenfrue kronblade.

Tænk at det er 12 år siden jeg tog uddannelsen og jeg er så stolt over, at skolen har udviklet sig til den kaliber den er i dag. Jeg var på det første hold – kost 3, der havde en hel lærergruppe. Vi elskede virkelig de weekender vi var på skolen. Vi sov på skolen, vi lavede mad og spiste på skolen og vi hyggede og fantastisk at være sammen med ligesindede.  Det var banebrydende og i den grad inspirerende for mig og alle på mit hold. 

Alt hvad jeg foretager mig i dag med mad, inspiration og vejledning omkring mad – både professionelt og til mig selv og familien er fra min tid,  da jeg tog uddannelsen til kostvejleder.  Mit yngste barn startede  i dagpleje i 2002, og jeg stod der og skulle finde ud af,  hvad jeg skulle lave resten at mit liv, så mit liv startede egentlig først rigtig fra første dag på uddannelsen.  Den yngste blev faktisk medicin fri ved at udelade ting fra kosten – det var stort. Jeg har arbejdet som kostvejleder i forskellige helsekostbutikker og øko. butikker. Jeg arbejder også som kranio-sakral terapeut og der sniger sig altid lidt råd & kostvejledning ind ad den vej. Kvalitet og sund fornuft er vise ord fra mig.

For halv andet år siden begyndte jeg på min egen produktion af tørrede økologiske morgenfruer og blå kornblomster. Morgenfruerne, er nu dem der fylder mest og jeg står nu i 2016, med både fødevare-godkendelse og  økologisk jordbrugsautorisation i hånden. Mit sted hedder Ø-haven og her er både skov, sø og masser af jord til at dyrke både blomster, urter og grønsager. Jeg håber på, at jeg næste år kan lave nogle spændende have – mad kurser i naturen, mad over bål og komme endnu tættere på jordens frugter og sprødhed. Hurra for Hover Kostakademi.

 

Gitte Kyed   

www.foodstory.dk og facebook Ø-haven.


"En investering i resten af mit - og min families - liv!"

"Jeg vil helt klart anbefale Kostvejlederuddannelsen til andre! Det er en fantastisk uddannelse, hvor det holistiske syn på mennesket er i fokus. For mig handler sundhed ikke kun om grøntsager og fisk, men om mennesket i sin helhed trives, hvilket er dét Kostakademiet har fokus på. Kostvejlederuddannelsen ruster dig til selv at kunne starte din egen klinik, eller blot bruge det til at skabe en sundere hverdag for dig og din familie. Holdene består af forskellige aldersgrupper, hvilket bestemt er en fordel, da vi lærer af hinandens erfaringer.
Da jeg har en travl hverdag med fuldtidsjob og familie, har jeg valgt at være fjernstuderende, da jeg så kan disponere 100 % over min egen tid. Jeg føler bestemt, at jeg er på lige fod med alle andre kostvejlederelever – studerende som fjernstuderende. Jeg kan se al undervisning på Intranettet, hvor der i øvrigt også er mulighed for chatte med underviserne. Derudover ”mødes” alle fra holdet på Facebook-gruppen hvor vi diskuterer og sparrer.
Man føler sig rigtig godt modtaget hos Kostakademiet og eventuelle spørgsmål bliver besvaret med det samme, da der altid mulighed for at kontakte skolen enten på mail eller pr. telefon. Underviserne på skolen er meget kompetente, og elever på alle niveauer bliver mødt med åbne arme.
Prisen kan måske virke afskrækkende, men for mig er dette en investering i resten af mit - og min families – liv! Og desuden er det mulig at betale af rater, hvilket kan gøre betalingen mere overskuelig."
Kristina Andersen, www.ditlandkoeb.dk

"En del af et fællesskab"

"Uddannelsen er vældig godt organiseret, vi kommer godt igennem de forskellige problemstillinger – og bliver godt ledt frem til, hvad der kan være i spil ved de forskellige symptomer/sygdomme og får muligheder for vejledninger.
Kostakademiet har meget kompetente undervisere og Kostakademiet er et vældigt rart sted at komme. Man føler sig godt taget imod og som en del af et fællesskab, hvor vi alle er interesseret i at formidle muligheder for mere sundhed, velvære og livsglæde.
Jeg har i dag min egen lille forretning med personlig vejledning, undervisning af fx ledige, foredrag og samarbejde med patientforeninger. Jeg arbejder desuden i Børnehuset i Herning med 45 vuggestue- og børnehavebørn.
På det faglige plan ser jeg en vældig mening med arbejdet. Tænk at få lov til at være med til at præge børnenes fremtidige vaner og indstillinger til mad og sundhed. I mit eget firma MadsomMedicin er det dejligt at kunne hjælpe folk, der har ondt eller har problemer helbredsmæssigt. Jeg har desuden god glæde af min Vegatester. Jeg tager en del ud og holder foredrag, underviser fast en aften om ugen i FOF, fortæller om min forretning i private hjem, holder foredrag i patientforeninger, præsenterer mine tilbud på aktivitetscentre, temadage og på messer." Inga Ager, www.madsommedicin.com


"Vil klart anbefale uddannelsen til Kostvejleder"

”Jeg bruger min uddannelse til at hjælpe min egen familie og venner, hvis de spørger mig om gode råd og jeg er lige ved at starte op som selvstændig kostvejleder i mit firma Kostuniverset.
Jeg kan virkelig godt lide den "fede" atmosfære der er på skolen. Personalet er helt igennem fantastiske og jeg kan mærke at de brænder for det. Vi får det mest spændende og fantastiske mad på uddannelsesweekenderne. Jeg mærke en forskel i min krop efter sådan et par dage med god mad.
Hvis blot man ønsker lidt bedre kendskab til kost og ernæring, vil jeg anbefale Kostpilotuddannelsen, men vil du mere, vil jeg klart anbefale uddannelsen til Kostvejleder. Vi får en fantastisk viden helt ned på celleplan, hvordan vi er skruet sammen og hvordan kost og ernæring kan gå ind og enten ødelægge eller opbygge vores kroppe. Undervisningen på skolen er meget grundig og dybdegående med en gennemarbejdet uddannelsesplan. Dette betyder meget for mig, da jeg selv betaler for uddannelsen.”
Maj Nikolajsen, www.kostuniverset.dk

 

"Den bedste gave"

"Jeg har læst til kostvejleder på Kostakademiet – og det er den bedste gave jeg nogen sinde har givet mig selv. Jeg bor på Sjælland og var derfor meget i tvivl om jeg skulle være fjernstuderende eller møde op i Hover. Jeg valgte at møde op til undervisningen hver eneste gang, og det har jeg bestemt ikke fortrudt. Det giver et fantastisk godt netværk at møde op på skolen. Du møde andre mennesker med vidt forskellig baggrund som også er helt ”tosset” med kost, sundhed og velvære. Der er altid en super hyggelig/hjemlig stemning på Kostakademiet, der dufter dejligt af mad fra køkkenet og personalet er meget søde og imødekommende.
De forskellige undervisere der er tilknyttet skolen er meget dygtige og opdateret på den nyeste viden inden for deres område. Før uddannelsen havde jeg en vis skepsis omkring de lidt mere alternative emner i undervisningsforløbet, men jeg synes de har være yderst relevante, meget lærerige og en vigtig øjenåbner for mig.
Jeg startede på uddannelsen, fordi jeg gerne ville bygge lidt teori på min interesse for kost og sundhed. Det er gennem uddannelsen blevet mere og mere tydeligt for mig, at der er en klar sammenhæng mellem det vi spiser, og hvordan vi har det. Det motiverer mig til at inspirere andre til et sundere liv, så jeg har efterfølgende valgt at starte op som kostvejleder ved siden af mit faste arbejde. Jeg kan derfor klart anbefale ALLE som interesserer sig for kost og sundhed at læse til kostvejleder på Kostakademiet."
Nanna Lynge, www.kostvejledningen.dk


"Undervisningen er spændende og medrivende"

”For mig har dette været en fantastisk rejse. Den startede dog ikke så positivt, da sundhedsvæsenet fortalte mig at jeg grundet mit mangeårige arbejde som kok havde ødelagt mine arme. Heldigvis blev dette starten på en livsstil ændring og en nysgerrighed begyndte. Efterfølgende blev det besluttet, at jeg stod til en revalidering, omskoling, og rejsen startede på Kostakademiet.
Jeg har glædet mig til alle weekenderne hvor vi også overnatter, spiser, tager på ture og snakker og hygger med hinanden. Undervisningen er spændende og medrivende, niveauet er højt og de mange gode undervisere fodrer os med deres viden og teorier. Undervisningen indebærer desuden planlægning af weekendens menu, hvor vi inddeles i grupper og har forskellige praktiske opgaver i løbet af weekenden. I køkkenet er der udfordringer og hensyn at tage, både med en allergi-liste og i forhold til weekendens emne.
Hvor denne rejse fører mig hen må tiden vise, men er helt sikker på at den fortsætter, indenfor området, med raske arme. På nuværende tidspunkt arbejder jeg på at bruge mine nye kompetencer på min nye blog Nemligsund.dk.”
Hanne Christiansen
 

"Uddannelsen har ændret mit liv radikalt."

"Jeg kan helt klart anbefale Kostvejlederuddannelsen til andre! Uddannelsen har ændret mit liv radikalt. Den har givet mig så stor indsigt omkring min krop, og en helt anden tilgang til sygdom, samt viden om kost og vitaminer, mineraler og urter i forbindelse med sygdom og evt. livstilsændringer. Viden som er svær at finde andre steder. Jeg elsker at komme på skolen, det er super hyggeligt og dejlige mennesker! Det er super god undervisning og meget engageret personale. Det er lidt som at komme på højskole og få et frirum fra hverdagen. Jeg bruger den viden jeg har fået til at vejlede min familie og mine venner. Jeg er desuden så småt ved at gøre mig klar til at kunne tage imod kunder og have kosthold via mit arbejde i det lokale fritidscenter.” Charlotte Maglegaard Clemmensen

 

"Skolen har et fantastisk personale"

Nanna Krog”Skolen er et fantastisk sted at komme. Har haft super søde medstuderende og skolen har et fantastisk personale, som er virkelig dygtige og professionelle. Jeg har altid glædet mig til at komme op på skolen og nyde en weekend sammen med dem alle og de rigtig dygtige lærer. Det er en fantastisk mulighed og hvis man ikke lige kan en dag eller weekend, så kan man se det på video om mandagen. En mulighed jeg har nydt godt af under min barsel.” Nanna Kronborg Krog

 

"Undervisere og skolens faglige niveau er helt i top"

Efter at have taget en sportsernærings uddannelse, fik jeg endnu mere lyst til at lære, hvilken betydning kosten har for kroppen. Jeg tog til et Åbent Hus arrangement hos Kostakademiet, hvor vi fik en rundvisning på skolen og havde mulighed for at stille spørgsmål til den administrative leder og nogle elever. Derudover var der en præsentation om kostens betydning for kroppen af en af de dygtige undervisere Marianne Fjordgård. Denne dag vil jeg aldrig glemme – jeg følte mig så godt modtaget og følte mig allerede en del af Kostakademiet. Sikke dejlige mennesker, fantastisk mad og pragtfulde omgivelser. Inden jeg tog hjem var jeg allerede 100 % besluttet på, at jeg ville tage Kostvejlederuddannelsen på Kostakademiet og tilmeldte mig til næste opstart . Jeg glædede mig hele sommeren til mine nye udfordringer, men var nu i gang med anatomi og fysiologi som er adgangskrav for uddannelsen.
Nu er jeg færdig som kostvejleder, og det har været en fantastisk rejse for mig! Undervisere, skolens faglige niveau, mad og det sociale i klassen er helt i top, og jeg har allerede anbefalet uddannelsen til flere af mine bekendte, som ønsker at give sig selv denne fantastiske mulighed. Til hver eneste undervisnings weekend har jeg glædet mig som et lille barn, og jeg er stolt af at fortælle, at jeg har taget min uddannelse på Kostakademiet.
Jeg er i fuld gang med at bruge min viden som ny kostvejleder. Jeg er blevet ansat på 10 timer om ugen ved EliteVejle, hvor jeg afvikler individuelle samtaler med sportsudøvere og deres forældre. Jeg har fået det til at passe med 3 dage om ugen med mit normale job og så 2 dage som ernæringsvejleder for EliteVejle. Jeg er rigtig glad for at de 2 job kan forenes. Derudover afvikler jeg ernæringskurser i klubregi for atleterne og i eliteklasserne på Nørremarks Skolen. Næste skridt bliver planlæggelse af work shops, hvor både atleter og forældre skal have lov til at udfolde sig med spændende og næringsrige opskrifter. Noget af det bedste ved skolen var, at vi havde både det teoretiske og det praktiske i køkkenet. Vi lærte hinanden rigtig godt at kende på den måde, og det gav et super godt sammenhold i mad gruppen. Selv om vi har afsluttet eksamen ses vi stadig den dag i dag! Det er med at holde fast i det gode netværk.
Derudover har jeg afviklet et par foredrag, som bliver til flere i løbet af året. Jeg ser mange muligheder og håber at få lavet endnu en aftale med en samarbejdspartner inden årets udgang.
Jeg føler mig rigtig godt klædt på i jobbet, jeg elsker at bruge den viden, jeg har fået gennem uddannelsen på Kostakademiet. Rejsen er kun lige begyndt…
Mia Sørensen, www.sundfokus.dk


"En oplevelse der vil følge mig resten af livet"

"Min interesse for kost opstod i forbindelse med en livsstilsomlægning, der for alvor fik mig til at se fordelene ved en sund livsstil. Jeg undersøgte mulighederne for at uddanne mig inden for området og valget faldt på kostvejlederuddannelsen hos Kostakademiet. Det var en stor beslutning at skulle investere i uddannelsen, da der ikke umiddelbart var ledige jobs at finde, men derimod en masse snak om mulighederne for at beskæftige sig med faget efter endt uddannelse. Jeg besluttede mig for at holdningen til dette, måtte være at jeg tog uddannelsen for min egen skyld og så var det en bonus hvis jeg kom til at beskæftige mig med faget. Uddannelsen blev noget af det bedste og mest lærerige jeg har oplevet og jeg vil til hver en tid anbefale den til alle der har lyst til at gøre noget godt for sig selv. Jeg har, efter endt uddannelse, beskæftiget mig med bl.a. undervisning, foredrag, individuel kostvejledning, slankeforløb og har senest været med til at udvikle Appesize konceptet, som er et naturligt og sundt alternativ til de mange pulverdiæter på markedet. At tage kostvejlederuddannelsen har vist sig at være den helt rigtige beslutning og en oplevelse der vil følge mig resten af livet." Ask Grandjean-Bender, www.appesize.dk

 

"Bred holistisk uddannelse"

”På Kostakademiet får du en velstruktureret uddannelse med et meget højt fagligt niveau, hvor dygtige lærer, der til daglig har ”fingrene helt inde i bolledejen”, hælder ud af deres store viden på en behagelig, uproblematisk ”krævende” måde uden fanatiske regler for hvordan et sundt liv bør leves. Min uddannelse på kostakademiet er den bedste gave, jeg har givet mig selv i rigtig mange år!! Jeg kommer fra en erhvervsbaggrund som absolut intet har med sundhedsvæsnet eller alternativ behandling at gøre, men jeg vil arbejde som alternativ behandler resten af mit arbejdsliv. Så jeg tænkte, at jeg forhåbentlig ville få så meget viden på skolen, at jeg i det mindste vil kunne vejlede folk i vægttab, når jeg blev færdiguddannet. Her godt 3 mdr. inden min sidste eksamen har jeg overhovedet ingen skrupler over at vejlede klienter med forskellige sygdomme og symptomer – vægttab er kun en meget lille del af det jeg kan tilbyde.

Måden undervisningen er bygget op rent indholdsmæssigt synes jeg fungerer rigtig godt – der flettes gradvis flere og flere sygdomme/symptomer på pensum, så man til sidst har samlet et bredt billede af, hvad man som kostvejleder, kan blive udsat for fra klienter. Det er en bred holistisk uddannelse, hvor jeg synes, jeg får en passende mængde viden i forhold til uddannelsens varighed. Desuden har jeg enorm respekt for ALLE lærernes viden, fleksibilitet og forskellighed.

Viden om kost og især om kosttilskud bruger jeg rigtig meget i min hverdag, og jeg satser da på, at jeg kan anvende uddannelsen til at hjælpe andre med at få et sundere og symptomfrit liv. Jeg har nogle klienter, og det håber jeg bliver til flere, så jeg kommer til at leve primært af at være alternativ behandler.” Gitte Dahm

 

"Højt fagligt niveau"

”Jeg vil klart anbefale kostvejlederuddannelsen til andre. Det er en uddannelse som giver en utrolig selvindsigt og man får SÅ meget brugbar viden. Uddannelsen kan bruges såvel privat som erhvervsmæssigt. Med de mange livsstilssygdomme som belaster vores sundhedsvæsen, er der stor brug for nye kostvejledere!! Det som jeg godt kan lide ved Kostakademiet som uddannelsessted er bl.a den gode atmosfære på skolen. Dygtige undervisere med en fantastisk viden og gode medmenneskelige kompetencer. Højt fagligt niveau. Det er vildt godt at uddannelsen er så fleksibel, at man kan se undervisningen over computeren samt at alt undervisning bygger på både undervisernes (mange års) erfaringer samt den nyeste viden inden for faget.
Jeg har fået en stor indsigt i såvel sundhed, sygdomsforebyggelse og ernæring. Selvfølgelig har jeg også fået mange gode og spændende opskrifter med som flittigt afprøves på mand og børn herhjemme:-)
Jeg har flere gange brugt min nye viden fra uddannelsen til at hjælpe familie og venner med diverse problemer. På sigt ønsker jeg at drive min egen kostvejleder-virksomhed, dels via min hjemadresse samt over internettet. Jeg arbejder som sygeplejereske men er pt. på barsel. Jeg har ofte tænkt på mine patienter i forbindelse med undevisningen og tænkt at hvis bare alle folk havde den viden som vi får på Kostakademiet, ville der ikke være alle de livsstilssygdomme og skavanker som jeg ser i mit arbejde. Jeg vil fortælle til alle interesserede at de, ved at tage uddannelsen på Kostakademiet, kan få en fleksibel brugbar uddannelse med den nyeste viden og fagligt dygtige undervisere.”
Kristel Herholdt Boje


"Holistisk uddannelse, som ser det hele menneske"

"Jeg anbefaler tit Kostvejlederuddannelsen til andre. Og jeg siger: Hvis du vil ændre din livsstil og hjælpe andre mennesker, så bliv Kostvejleder. Dit liv vil aldrig blive det samme efter den uddannelse. Det er en holistisk uddannelse, som ser det hele menneske.
Jeg har ændret min egen livsstil og har fået det super godt, psykisk og fysisk. Jeg har virkelig fået øjnene op for hvordan sygdom og smerter påvirkes af vores kost og livsstil. Jeg arbejder som Kostvejleder i min egen Klinik: TerapiHuset i Skjern. Jeg underviser i Kost og Ernæring i Huset Ventura i Ringkøbing. Og så er jeg foredragsholder."
Connie Vestergaard, www.terapihuset.info


"Høj kvalitet på undervisningen"

”Jeg vil gerne anbefale Kostvejlederuddannelsen. Det som jeg lægger vægt på når jeg fortæller om uddannelsen, er det høje faglige niveau og og fleksibiliteten, som jeg jo ved et vigtig parametre når man skal vælge en ny uddannelse.
Jeg syntes det har været fantastisk at uddannelsen er så fleksibel. For mig har det været vigtig at den kunne gennemføres ved siden af mit arbejde, og det har fungeret rigtig godt.
Det har også været nemt at komme i kontakt med skolen, ved eventuelle spørgsmål. Hvilket jeg også syntes er et stort plus.
På det private plan har uddannelsen givet mig en masse god viden om hvordan man sammensætter sin kost. Og hvordan man kan forebygge og lindre eventuelle ubalancer der kan komme. Erhvervsmæssig har det været en god start for mig.
Noget af det bedste var at vi har været så heldige at have så mange forskellige lærere. Lærere der alle sammen har undervist os i emner de selv brænder for. Jeg er også imponeret over hvor gode de hver især er til at videreudvikle sin viden. Det giver en rigtig høj kvalitet på undervisningen. Samt at vi som elever er bedre rustet og trygge når vi selv skal ud i arbejde.”
Jorunn Ask
 

"Fremtidens uddannelse"

”Jeg mener at dette er fremtidens uddannelse - fordi flere og flere mennesker interesserer sig for sund livsstil og syge mennesker ønsker i dag selv at gøre noget aktivt i forhold til at forbedre deres helbred. Der er derfor brug for folk til at formidle denne viden.

Lærerne er meget dygtige og engagerede og jeg har som fjernstuderende haft mulighed for at passe mit job, uden at skulle bede om fri i undervisningsweekender (jeg arbejder hver 2. weekend).”
Heidi Lindberg Nielsen

 

"Garanterer revolution i dit køkken"

"Jeg anbefaler kostvejleder uddannelsen til alle med interesse for kost og sundhed. Både privat og professionelt. Jeg garanterer revolution i dit køkken!
Jeg har fået masser af inspiration og tør at være mere kreativ og eksperimenterende i køkkenet. Jeg bruger i langt højere grad mad og kosttilskud målrettet og jeg spiser langt mere varieret. Jeg tilbyder individuel kostvejledning, skriver på en kogebog og er i gang med at udarbejde et kompendium til mennesker med et handicap som mit, dvs. hjerneskade og whiplash. Derudover vil jeg gerne på sigt i gang med at hjælpe skolebørn og deres forældre med at leve sundere.
De meget dygtige og professionelle lærere har alle sammen noget på hjerte. De har integritet og stiller krav til, at vi som elever involverer os og selv tager stilling. Det er ikke noget tomgang her! Der er et højt fagligt niveau og meget varieret indhold.
Skolen ligger i naturskønne omgivelser, der giver ro til fordybelse. Der er moderne og funktionelle faciliteter på selve skolen, inklusive et ret chekket køkken. Og de dygtige medarbejdere har en afslappet men professionel holdning.
Jeg var ikke fjernstuderende, men tog alligevel 2 af kurserne hjemmefra pga. sygdom. Denne mulighed gjorde, at jeg ikke kom bagud. Det var rart at kunne tage de 2 kurser i mit eget tempo og alligevel føle at jeg var med i et klasseværelse."
Andrea Sandorff
 

"Uddannelsen medfører en større bevidsthed og sundhed"

"Jeg har lært så meget, det har været nogle dygtige lærer og jeg har fået et godt overblik over kost og ernæring og sund levevis. På mit arbejde som praksissygeplejerske (i en lægepraksis) bruger jeg min viden i korte seancer på 20-30 minutters kostvejledninger til patienter med hormonelle ubalancer, stress, overvægt, diabetes, forhøjet kolesterol, usund levevis osv. Jeg vejleder dem så af flere omgange. Det fungerer meget godt.
Det er dejligt at jeg ikke behøvede at køre 2½ time frem og tilbage, de weekender der afholdtes kurser, jeg har kunnet være hjemme hos mine små børn og indpasse min læsning/lytten til undervisningen, når det passede bedst for mig, jeg har kunnet dele lytningen op, så jeg har kunnet være mest muligt frisk og klar til at lære.
Jeg vil bestemt anbefale andre at tage uddannelsen, det er en stor gave at give sig selv, at lære noget nyt og brugbart der oveni købet kan medføre en større bevidsthed og sundhed."
Mariane Lindvig Rasmussen, sygeplejerske


"Bred uddannelse"

"Kostvejlederuddannelsen er en bred uddannelse. Vi kommer igennem mange relevante emner og der stilles krav så ingen kommer lallende igennem den. Det får os til at yde vores bedste. Jeg blev færdiguddannet kostvejleder juni 2010. Jeg har ændret min kost, tænker over hvad jeg spiser og hvad maden gør ved min krop og sjæl. Motionen spiller også en vigtig rolle i min hverdag. Jeg driver nu en selvstændig klinik, hvor jeg tilbyder kostvejledning, coaching og madværksteder. Derudover holder jeg foredrag og er tilknyttet et træningscenter som kostvejleder." Marie Brix, www.evigglad.com
 

"Meget dygtige og ressourcerige undervisere"

”Da jeg stod for at skulle flytte til Zambia, opsøgte jeg Kostakademiet for at høre, om jeg kunne påbegynde deres Kostvejlederuddannelse helt fra Afrika. Det viste sig sagtens at kunne lade sig gøre, og jeg har nu fuldført studiet. Jeg startede af personlig interesse i sundhed og blev mere og mere grebet af al den spændende information, jeg har fået fra meget dygtige og ressourcerige undervisere på Kostakademiet. Det er et fantastisk redskab at have den viden, jeg nu har til at kunne hjælpe familie og venner. Personligt har det været en kæmpe gevinst og jeg føler mig sundere, gladere og stærkere end nogensinde før. Jeg kombinerer min nye uddannelse med min læreruddannelse og holder foredrag for forældre og børn, sælger sund mad og grønne smoothies, holder madkurser, kostvejledninger og giver råd til dem, som beder om det. Samtidig nyder jeg hele tiden at fortsætte med at lære mere, og holde mig opdateret bedst muligt.” Natalia Eldon, lærer, fjernstuderende fra Zambia
 

"Selv bestemmer i hvilket tempo og hvornår man følger undervisningen"

”Som sådan har jeg aldrig fysisk været på Kostakademiet, men har en fornemmelse af at der bliver taget god hånd om de studerende. På holdet jeg er fornemmer jeg en rigtig positiv og glad stemning, når man "træder ind" i streameren. Dette motiverer selvfølgelig mig som fjernstuderende og mange gange tager jeg mig selv i at besvare de spørgsmål, der kommer fra underviseren ud i lokalet. Det kan måske virke sjovt på omverdenen, men siger meget om hvor godt man kan "være til stede", uden at være der. Det bedste er, at man selv bestemmer i hvilket tempo og hvornår man følger undervisningen. Og uanset om man sidder i Kina eller i Danmark som fjernstuderende, bliver man tilbudt det samme som de andre studerende på uddannelsen.” Joan Tagesen, fjernstuderende fra Shanghai, Kina

Nyheder

Går du og venter på at læse til kostvejleder? Så kan ...
Kostakademiet fortsætter
02/11 2017 kl. 07:53
Kostakademiet fortsætter Det er med stor glæde, ...
Få opskriften
Hør om Kostvejlederuddannelsen
23/10 2017 kl. 10:12
Kom til vores årlige informationsdag lørdag den 11. ...

Nyhedsbrevbanner underside

Tilmeld Kostakademiets nyhedsbrev