Det siger vores elever

”Spændende viden serveret let forståeligt”

”Anatomi, fysiologi og sygdomslære kan virke som en stor mundfuld for mange. Men med E-medicus går det hele ret nemt, synes jeg. Her er bøgerne forståelige med gode eksempler og figurer, som hurtigt giver en god forståelse, selvom man ikke tidligere har stiftet bekendtskab med emnet. Desuden er bøgerne helt fantastiske at vende tilbage til under kostvejlederuddannelsen. De små skriftlige opgaver og multiple choice tests giver vished for opnået forståelse, hvilket har virket rigtig godt for mig. Det er en klar fordel, at man hurtigt kan gå tilbage og gentage sine test så mange gange man ønsker det. Sidst men ikke mindst har studiet passet godt ind i min travle hverdag, da jeg kunnet gøre det i mit eget tempo.”

Pernille Findsen

 

"Fleksibelt studie"

 

"E-Medicus er en god måde at læse anatomi, fysiologi og sygdomslære på. Det er et meget fleksibelt studie, der nemt kan passes ind i en travl hverdag. Studiet er baseret på 3 let forståelige og informative bøger, nogle spørgsmål og nogle online tests. Hele denne kombination sikrer en bred og faglig viden, og studiet kan tages i ens helt eget tempo. Alle kan være med, og har man brug for at læse noget fra bøgerne en ekstra gang, kan man helt roligt gøre det, og det samme gælder de online tests, de kan også tages igen og igen. E-Medicus har for mig været den helt perfekt måde at læse anatomi, fysiologi og sygdomslære på, og studiet har rustet mig til det videre forløb som kostvejlederstuderende."

Birgitte Margaard Christensen.

 

 

"Viden, alle kan have glæde af"

“I en hverdag som min med job, børn og gang i den, passede selvstudiet E-medicus rigtig godt. De velskrevne og overskuelige bøger, var nemme at gå til. At de bliver understøttet af lydfiler med korte opsummeringer er en stor hjælp, især i starten.  At der til alle kapitler er små tests, der kan tages om og om igen, er både sjovt og lærerigt og giver en virkelig god fornemmelse for, hvor man står. E-medicus med anatomi, fysiologi og sygdomslære er viden, alle kan have glæde af. Jeg har været meget tilfreds med hele forløbet.” Hanne Krogh

Nyheder

Kostakademiet fortsætter
02/11 2017 kl. 07:53
Kostakademiet fortsætter Det er med stor glæde, ...
Få opskriften
Hør om Kostvejlederuddannelsen
23/10 2017 kl. 10:12
Kom til vores årlige informationsdag lørdag den 11. ...
Opskrift: Bagt ørred
23/10 2017 kl. 10:09
Få opskriften

Nyhedsbrevbanner underside

Tilmeld Kostakademiets nyhedsbrev