Det siger vores Kostpiloter

"Fordelen er at man kan tage uddannelsen i ens eget tempo"
"Den viden jeg har fået igennem Kostpilotuddannelsen, bruger jeg meget i min dagligdag og jeg er meget glad at have taget uddannelsen.
Fordelen ved at man kan tage uddannelsen som fjernstudie, er at man kan kombinere det med ens job og hverdage. Det er så fleksibelt, at man kan tage uddannelsen i ens eget tempo og det er især en fordel, hvis man har et fuldtidsjob.
Jeg vil helt klart anbefale den til andre, ikke kun til folk som skal bruge den i erhvervslivet , men også privat. Hvis man gerne vil have en større viden og forbedre familiens sundhed, kan uddannelsen helt klar anbefales."
Trine Jensen

 

 

”Topmoderne måde at lære på”

Jeg besluttede mig for at tilmelde mig kostpilotuddannelsen for at blive bedre til noget jeg allerede kan, mest for at fordybe mig og lære noget nyt. Det var mine kollegaer som gjorde mig opmærksom på uddannelsen. Kombinationen af tekst, webinar og test efter hvert modul har været super godt og er en kæmpe vidensbank at trække på. Opskrifterne har være gode, inspirerende og konkrete. Dejligt at man kan læse når man har tid og lyst. Jeg bruger min nye viden dagligt i kantinen, hvor jeg videregiver min viden til mine medarbejdere. Tarmen har langt større betydning for vores liv end de fleste ved. Opmærksomheden for vores velvære bør være mere fokuseret på kosten og hvordan den dagligt påvirker os. Topmoderne måde at lære på, absolut relevant også for dem der arbejder med mad til dagligt. Stor inspiration som vækker min nysgerrighed."

Tomas Berkfors,Køkkenchef Dong Energy Gentofte

 

 

"Kostpilotuddannelsen er en uddannelse som alle egentlig burde tage"

"Kosten og hvad vi kan gøre for vores krop med kost har altid interesseret mig, og uddannelsen var af sådan en varighed at det var overskueligt for mig. Kostpilotuddannelsen giver en grundlæggende viden om kost og om kroppen, og en bedre forståelse af kostens betydning for hvad der sker i kroppen. Dermed er det nemmere at lave om på dårlige vaner, fordi man forstår hvad der sker. - At man kan lave det hele derhjemme og i sit eget tempo er alle tiders. 

Kostpilotuddannelsen har givet mig endnu større indblik i kostens betydning og sammenhængen mellem kost og ens krop og hvad man kan gøre for at få det bedre. Jeg føler virkelig, at jeg er blevet uddannet! Og at jeg kan bruge hvad jeg har lært. Det har givet mig ny viden i hvordan jeg bedst muligt sammensætter kosten for mig og min familie og også hvordan flere forskellige urter kan bruges i hverdagen.

Det er også en uddannelse i at tage vare på sin krop og tage ansvar for sin krop og sit velvære. Vi håber alle på at få et langt liv uden sygdom, men vi har brug for at vide hvordan man gør og denne uddannelse er efter min mening et stort skridt på vejen.

Opskrifterne fra uddannelsen bliver en integreret del af ens kost og de er virkelig gode! Videoerne er en rigtig god måde tingene bliver gennemgået på, meget professionelt og alt materialet er nemt at forstå og overskueligt sat op." Ingrid Lene Lauesgaard Hansen

 

 

“Skrevet i et sprog hvor alle kan være med”
“Jeg tilmeldte mig Kostpilotuddannelsen da jeg har en personlig interesse i kost og urter, jeg synes det er så spændende hvad man kan gøre med 'det man putter i munden' og hvad det gør for én. Jeg synes materialet var fint og det var skrevet i et sprog hvor alle kunne være med, det var dejligt. Jeg bruger Kostpilotuddannelsen både i fht min lille familie, jeg forsøger at gøre så vi spiser sundt. Derudover er jeg pædagog inden for specialområde og der synes jeg der er for lidt fokus på hvad kost rent faktisk betyder for vores børn, og mine ord vejer lidt tungere når jeg rent faktisk ved hvad jeg taler om OG kan referere til jer.” Katrine Buhl-Olsen

 

 

"Super god og lærerig uddannelse!"

Jeg tilmeldte mig Kostpilot uddannelse fordi jeg gerne ville have mere viden om det at få en bedre livsstil, sundhed, vitaminer og mineraler. Et kæmpe stort plus oveni var at jeg kunne tage uddannelsen online hvor jeg selv kunne planlægge hvornår jeg vil læse, høre webinar, tage de test der følger med.

Kostpilot uddannelsen har givet mig en endnu bedre viden og forståelse af hvor vigtigt det er at vide, hvad vi skal spise for at bevarer et sundt og godt helbred, give vores krop de rette vitaminer så vi kan fungere optimal. Jeg synes jeg vidste en del, men fandt hurtigt ud af at der var så mange ting, som jeg faktisk ikke vidste.

Jeg har fået så megen fantastisk god viden og undervisning på kostpilotuddannelse at selvom jeg ikke skal bruge uddannelse i forbindelse med job. Så bruger jeg alt det jeg har lært, og med meget større forståelse i min hverdag til at spise sundere og leve sundere Det har været en utrolig spændende rejse for mig at komme igennem alle modulerne. Jeg kan kun på det varmeste anbefale kostpilotuddannelse, uanset om du skal bruge den i forbindelse med dit job, eller i din hverdag til at få et sundere liv og give din krop de rette vitaminer og mineraler. Min mand og jeg har allerede nydt godt af alle de dejlige opskrifter der følger med, samt at min mand kan mærke at hans astma er blevet meget bedre. 

Merryann Kjær

 

 

"Som sundhedsfaglig person kan man aldrig få viden nok om sundhed. Igennem kostpiloten er jeg ikke bare blevet tilført den nyeste viden indenfor sundhed, men også fået rigtig mange fine fif til, hvordan jeg selv i hverdagen kan leve sundere. Anne's mange ideer bliver hele tiden passet ind i den fysiologiske viden, der er om emnet. Rigtig fint med webinar, som gør det hele let forståeligt. 
Det betyder ikke at man kommer " sovende" til kostpiloten. Nogle af kompendierne er ret omfattende, men giver rigtig god mening efter at ha hørt det webinar, der passer til.
Efter hver afsnit af kostpiloten var min nysgerrighed i den grad blevet vækket, så jeg fik lyst til at vide mere. Motivation er den bedste lære og den får man absolut gennem kostpiloten. Jeg kan virkelig anbefale alle, der har lyst til at vide mere om sundhed dette kursus."

Mette Hall- Nørregaard, tandplejer.

 

 

"Jeg har allerede anbefalet Kostpilotuddannelsen til en del"
"Jeg hørte om Kostakademiet gennem en bekendt. Egentlig med udgangspunkt i Kostvejlederuddannelsen. Da jeg så besøgte hjemmesiden og fandt Kostpilotuddannelsen tænkte jeg det var et rigtig godt sted at starte. Rigtig godt materiale og modulerne har en god og overskuelig længde, samtidig med der er henvisninger til yderligere materiale, hvis der er nogle emner eller moduler man ønsker at dykke dybere ned i. Det var for mig rigtig godt at man kan tage det i sit eget tempo, og når det passer ind i ens hverdag.
Jeg bruger Kostpilotuddannelsen meget i forhold til mig selv og min måde at leve på, Men i høj grad også i mit arbejde, hvor jeg er ansvarlig for kosten i en institution. Jeg har allerede anbefalet Kostpilotuddannelsen til en del, med den begrundelse at det er en super god måde at få en solid basis viden omkring kost, ernæring og sundhed.”
Nina Borges

 

 

"Opskrifterne er faldet i god jord hos både store og små"
”Jeg besluttede mig for at ville læse til kostpilot for at få et større kendskab til en sundere livsstil og om hvordan det hele virker på kroppen. Det bedste ved Kostpilotuddannelsen er helt klart at man kan studere når man har tid og overskud, hvilket hænger godt sammen med arbejde, familie og børn. Jeg synes at webinarerne var gode at følge. Alt blev fortalt på en forståelig måde og gjort overskueligt af de slides der vises. Og i sammenhæng med materialemappen fungerer det rigtig godt. Opskrifterne er nemme at gå til og jeg har allerede lavet en del af dem til mig og min familie og de er faldet i god jord hos både store og små.”
Helle Ring Brunsvig Lauritsen

 

 

 

 

 

"Hvordan man med små ændringer kan justere det samlede sundhedsbillede"
"Jeg vil klart anbefale uddannelsen til alle, som synes, at kost er bare en lille smule spændende. Uddannelsen kan desuden bruges til at forstå hvilke fødevarer, der gavner én og hvordan man med forholdsvis små ændringer kan justere på det samlede sundhedsbillede. I det hele taget har jeg fået meget viden givet og hele tiden understøttet af forskning og af anatomi/fysiologi samt referencer til rigtig mange gode og brugbare hjemmesider. Helt konkret har jeg fået en anden oplevelse af at handle ind nu – jeg tænker bare meget mere over, hvad det i grunden er, vi stopper i munden og fylder vores kroppe og celler med. Webinarerne er godt lavet og understøtter på god måde det modul man læser. Underviseren gør det godt, og man føler sig fint taget med i undervisningen og hun er meget dygtig til at forklare. Det er genialt, at man selv kan tilrettelægge sin studietid og selv planlægge, hvornår det passer bedst at læse."
Tina Fink Højriis, sygeplejerske og sekretær

 

"Rigtig meget undervisning for pengene"
"Jeg kan varmt anbefale Kostpilotuddannelsen til andre, både behandlere og privatpersoner, der ønsker sig mere viden om kosten og dens indflydelse på kroppen. Jeg er sygeplejerske og akupunktør, og har haft stor glæde af at få systematiseret hvordan man kan optimere helbredet med kost, vitaminer og mineraler. Indenfor kinesisk medicin er sund kost jo basis for et godt heldbred, og det vil jeg gerne være med til, også at udbrede både til det etablerede sundhedssystem og befolkningen generelt. Jeg bruger dagligt min viden om kost, til at vejlede patienterne i min akupunkturklinik. Jeg synes at Kostpilotuddannelsen, er nem at gå til, da den kan klares hjemmefra. Den er overskuelig opbygget, så man først læser om emnerne, derefter hører man et webinar og afslutter med en test. Jeg synes man her får rigtig meget undervisning for pengene."
Lone Tangsgaard, SA (RAB) reg. Akupunktør og Anæstesisygeplejerske
 

"Et fagligt kompetent kursus – undervist i et behageligt tempo"
“Efter en stigende personlig interesse for sundhed ønskede jeg at få en mere dybdegående viden om kost. Jeg søgte en del på nettet og fandt en MASSE forskellige bøger og opslag, men jeg søgte en mere dybdegående ”undervisning”, der kom rundt om sundhed og kroppen som helhed. Til alt held faldt jeg over Kostpilotuddannelsen. Her var netop dét, som jeg søgte – et fagligt kompetent kursus, som kunne give mig den ønskede indsigt. Da jeg så kom i gang med uddannelsen blev jeg bestemt ikke skuffet! Det læselige materiale er godt beskrevet og nemt at overskue med de forskellige moduler, men det, der virkelig gjorde den store forskel var videoerne til. Her bliver man undervist i et behageligt tempo, hvor man får tingene forklaret og det er nemt at sætte teori i relation med praksis. Personligt har dette dannet en solid basisviden, hvilket blot har givet mig mere lyst at undersøge og få mere om kost og sundhed.”
Sara la Cour

"Vi lever meget sundere end vi gjorde før"
"Jeg er rigtig glad for, at jeg valgte Kostpilotuddannelsen. Den har givet mig en rigtig god viden omkring kost, som jeg kan bruge i min klinik for alternativ behandling. Samtidig har det gjort, at jeg og min familie lever meget sundere end vi gjorde før. Det er blevet nemmere at træffe de sunde valg. Jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg har fået en masse viden, som jeg vil bruge i fremtiden. Bestemt en uddannelse jeg vil anbefale til andre."
Helle Dahlmann

 

 

 

"Fantastisk at lære på denne måde"
”Det har bare været fantastisk at lære på denne måde. Jeg går nu mest ind for at få undervisning face-to-face, men må indrømme at når det er lavet på denne måde som Kostakademiet har sat det op, så er det en god og nem måde at lære på. Min indgangsvinkel til at tage uddannelsen som kostpilot er at jeg er i lære som kinesiolog. Som kinesiolog skal man også lære om ernæring / kost, da det er en del af helheden omkring kroppen. Jeg vidste en del om emnet inden jeg startede, men har fået min viden udbygget en hel del. Jeg vil også mene at selvom man ikke har en lære før man tager uddannelsen, så er det meget forståeligt og lærerigt. Det er professionelt lavet, så det er nemt at gå til. Kan varmt anbefales.”
Keld J. Schmidt

"Har fået en masse ny viden som jeg bruger på mig selv og min familie"
”Hvis man har interesse indenfor sundhed og kost er Kostpiloten en rigtig god basis, hvor man bliver klogere på mange ting. Jeg eftersøgte mere viden omkring kroppen. Hvordan fungerer den og hvordan passer jeg bedst på den? Vil gerne mig selv, min familie og mine 4 dagplejebørn det bedste. Jeg har med Kostpilotuddannelsen fået en masse ny viden som jeg bruger på mig selv og min familie, men i høj grad også i mit arbejde som kost og økologi dagplejer. Kostpilotuddannelsen indeholder meget gode videoer og underviseren er dygtigt til at forklare og lære fra sig. Min drøm er at uddanne mig til kostvejleder men fokus på de små børn og deres familier. Syntes det er så vigtigt at de får den bedste start på livet og forhåbentligt, nogle gode vaner og værdier med i bagagen.”
Lone Christensen

"God basisviden om, hvordan kroppen fungerer"
”Kostpilotuddannelsen giver en god basisviden om, hvordan kroppen fungerer, og om hvorfor, det er så vigtigt at kroppen får det rigtige brændstof i form af sund og nærende kost. Jeg er blevet meget klogere på mange sammenhænge, f.eks. kost og trivsel, vitaminer og mineralers betydning for helbredet, betydningen af sunde olier contra kunstigt fremstillede/udvundne fedtstoffer. Jeg kan anbefale alle, der har interesse for krop og sundhed, at tage Kostpilotuddannelsen. Har du lysten til at lære mere og har interesse for mad, krop og sundhed, så er det en spændende uddannelse. Uddannelse tager tid, men da det er et selvstudie, kan det sagtens puttes ind - også i en travl hverdag - bare interessen er der. Der er mange gode opskrifter at vælge imellem. Jeg har brugt/bruger nogle af dem, og har også hentet en masse inspiration til at forny eller give familiens favoritretter et sundt pift.”
Nanna Nygaard Enevoldsen


"
Materialet er let forståeligt"
”Jeg er uddannet kok i 1980 og meget har ændret sig siden, så da jeg fik tilbuddet om en ekstra uddannelse som  Kostpilot sagde jeg  ja tak. Nogle af mine gode kollegaer havde allerede taget uddannelsen og var meget motiverende at lytte til. I mit arbejde som køkkenchef er det vigtigt at der bliver produceret sund og varierede kost til gæsterne i min kantine. Som Kostpilot har jeg fået et værktøj samt gode inspirerende opskrifter, der er med til at jeg kan stå inde for et sundt måltid. Materialet er let forståeligt og kan læses af alle og er man træt efter en lang arbejdsdag kan man benytte sig af webinarerne/ videoerne.  Jeg vil helt klart anbefale at man tager denne uddannelse da den kan komme til gavn også i privatlivet og i sidste ende skabe mere sundhed.”
Kjeld Rødkjær Andersen


"God inspiration til et sundere liv for mig og min familie"
"Kostpilotuddannelsen var nem at gå til, og jeg kunne tage det i mit tempo. Jeg synes, jeg i forvejen vidste meget om kost og sundhed, men i forbindelse med vores datters sygdomsperiode, fandt jeg ud af, at der er en del ting i det jeg kalder en almindelig families kost, som ikke er særlig sundt. Forarbejdet mad, som tarmsystemet ikke så godt kan omsætte. Med kostpilotuddannelsen har jeg fået ny viden, så vi har fået en del flere kødløse dage, og dermed hvordan jeg får vegetabilske proteiner ind i vores kost, og ikke så mange animalske. Der er mange gode praktiske eksempler og opskrifter i hele mappen. Kostpiloten har givet mig god inspiration til et sundere liv for mig og min familie." Anette Gaasdal

"Et bedre udgangspunkt, til at sammensætte komplette, ernæringsrigtige retter"
"Jeg kunne meget godt lide friheden til selv at bestemme, hvor og hvornår man læser og løser opgaverne. Indholdet i Kostpilotuddannelsen er god grundviden, som i princippet alle skulle lære.
Materialet er af god kvalitet, er udførligt og detaljeret beskrevet og indeholder gode opskrifter til en sund og varieret kost. Efter jeg har taget uddannelsen til Kostpilot, har jeg fået et bedre kendskab til grundelementerne i ernæring og kostsammensætning og opbygningen af fødevarerne. Det giver mig et bedre udgangspunkt til at sammensætte komplette ernæringsrigtige retter, som er rige på mineraler og vitaminer."
Morten Vagner Rosenstand

 

 


"Enkelt at deltage og let med fjernundervisningen"
"Jeg synes det var spændende læsning og en god måde at blive klogere på den mad vi spiser. Jeg er selv en der bliver fanget ind af gode tilbud hvor man glemmer hvad gode tilbud også dækker over af vanrøgt, forarbejdning og fordærv. Hvis man læser varedeklaration på f.eks. cocktailpølser på dåse så må man undres over at nogle betaler for noget sådan. Det var enkelt at deltage og let med fjernundervisningen - meget effektivt. Det gør hele forskellen for mig. Jeg kan ikke lige tage fri og i weekenden har jeg stort behov for at være hjemme og slappe af. Jeg var glad for de forskellige hæfter som jeg fandt meget vedkommende. Jeg har nu et opslagsværk hvis jeg har behov for at huske noget og jeg har en viden at trække på." Lone Gleesborg

"Har tabt mig ca. 5 kg siden jeg tog uddannelsen"
"Jeg bruger kostpilotuddannelsen til at vi i familien lever en sundere hverdag end før, og har skiftet mange basale varer ud med økologi. Det har også givet mig lysten til at tage Kostvejlederuddannelsen. Jeg er Social- og sundhedsassistent og bruger derfor også min viden i jobbet. Jeg har tabt mig ca. 5 kg siden jeg tog uddannelsen og noget af det jeg troede var sundt fandt jeg ud af der slet ikke var sundt. Det er mange aha-oplevelser selv om man tror man ved meget om kost og det er skønt at man kan tage det i sit eget tempo." Sally Fejsø Mikkelsen

 


"Man burde have det med allerede i skolerne"
"Man lærer om sund kost og ernæring samt livstil og ikke mindst hvordan ens krop er indrettet, hvilket fascinerede mig meget, kroppens orkester. :-) Man burde have det med allerede i skolerne.

Jeg arbejder som køkkenass. / mødekoordinator og jeg prøver hele tiden at være med, hvor alting sker og suge til mig af nye trends."
Gitte Barming
 

 


"Flere af personalegruppen har kostpilotuddannelsen"
"Det er lærerigt og interessant at lære hvad en sund og fornuftig kost skal indeholde før kroppen fungere optimalt og hvad der absolut ikke er sundt. Vi er flere af personalegruppen der har kostpilotuddannelsen og vi råder og vejleder vores beboere i sund kost – så uddannelsen har været en stor hjælp i dette arbejde. Det jeg bedst kan lide er at det er skrevet i et sprog der er til at forstå også for dem der ikke er beskæftiget indenfor sundhedsområdet. Fint at det er inddelt i moduler og det kan også bruges som opslagsværk og er nemt at finde rundt i. Fordelen er også at man kan læse, når man har tid og er motiveret for det." Gitte Nielsen, Huset Trappebæksvej, www.husetpsyk.dk


Læs mere om Kostpilotuddannelsen

Tilmeld dig direkte - klik her"Kostpilotuddannelsen kan tilpasses hverdagen uden problemer"
"Lad mig sige det sådan: For mig på 67, troede jeg at jeg vidste meget om kost og sundhed, men der var faktisk meget at lære alligevel. I sommeren 2009, fik min mand en blodprop i hjertet, og det gav naturligvis stof til eftertanke. Vi skulle ændre vore vaner, kolestoroltallet skulle ned og kosten ændres. Kostpilotuddannelsen var til stor hjælp på de punkter, samtidig er der i min familie flere med diabetes, og her var der også rigtig megen hjælp at hente på uddannelsen. Kostakademiet har et stort og bredt udvalg af uddannelser inden for kost/sundhed, der er meget spændende for enhver, der interessere sig for at have en sund og rask familie, gerne vil undgå velfærdssygdomme som hjerte/karsygdomme, diabetes og for få et godt liv. Uddannelsen er perfekt for rigtig mange, fordi den kan tilpasses hverdagen uden problemer, det var vigtigt for mig, at jeg kunne passe mine vanlige pligter og lære, når det passede tidsmæssigt. Jeg er ikke i tvivl om, at jeg MEGET gerne vil anbefale alle, der ønsker deres nærmeste et godt liv i sundhed, at tage KOSTPILOTUDDANNELSEN." Helle Fogtel

"Man kan kombinere uddannelsen med sit job, børn og fritid"
"Det har været en stor fordel for mig at tage uddannelsen via fjernstudier. Man kan læse i sit eget tempo og kombinere det med sit job, børn og fritid. Privat er min familie og jeg kommet endnu en god vej videre mod sundheden. Jeg kan desuden bruge rigtigt meget fra uddannelsen i forbindelse med mit arbejde i en café for udvilkingshæmmede, hvor jeg køber råvarer ind og laver mad. Selv om man tror, at man ved meget om sundhed, kan man stadigvæk lære mere på Kostakademiet." Malene Sandgrav

"Sjovt at lære noget nyt"
"Jeg har med for mig stor fornøjelse gennem gået uddannelsen som kostpilot. Syntes at det er sjovt at lære noget nyt. Godt med noget baggrundviden. Man får en forståelse for hvorfor at det er vigtigt at spise økologisk og så lidt fabriksforarbejdet fødevarer. Også at man ikke skal være så fedt forskrækket at vi faktisk også har brug for eks. de fedtsyrer der er i økologisk smør. Omvendt lærte jeg også hvor hurtigt man ødelage de gode fedtstoffer. Eks. hvis man rister mandler så bliver det gode fedtstof til transfedtsyre, lidt at tænke over." Bente Pedersen


Læs mere om Kostpilotuddannelsen

Tilmeld dig direkte - klik her"Bruger dagligt den viden jeg har opnået"
Jeg har fået en langt bedre forståelse for kosten og dens betydning - på et niveau, hvor alle kan være med. Det bedste har været, at jeg selv har kunnet planlægge forløbet. Da jeg har et fuldtidsjob ville det ikke have været muligt at gennemføre Kostpilotuddannelsen uden denne mulighed. Jeg bruger dagligt den viden jeg har opnået gennem studiet. Jeg har slidgigt i både ryg og hofter og har ændret min kost ved bl.a. at udelade forskellige fødevarer af min kost. Sidegevinsterne har været et vægttab på 8-9 kg og jeg er næsten sluppet helt af med den hyppige hovedpine, som jeg har været plaget af i 30 år. Vivian Kunz

"Uddybet min viden om kost på en overskuelig måde"
"Nu har jeg gennemgået hele kostpilotuddannelsen. Det har været spændende af følge den godt tilrettelagte uddannelse. Jeg havde ikke forstillet mig, at jeg kunne blive så optaget af en uddannelse over nettet. Jeg har fået uddybet min viden om kost på en overskuelig måde, og de afsluttende tests har været gode, så jeg kunne se, hvad jeg havde lært, og hvad der var grund til at repetere. Som sygeplejerske oplever jeg, at det er uhyggeligt at få indblik i, hvad vi har gjort af dårligt, som resulterer i mange af de sygdomme jeg møder i mit daglige arbejde. Jeg har fået endnu mere lyst til at lære mere, så jeg vil blive istand til at rådgive og vejlede mine medmennesker. Jeg har fået bekræftet at det er gennem forebyggelse og kostændring, der kan gøres mest for at bedre folkesundheden." Kirsten Hestbech

"Fået min horisont udvidet ganske betydeligt"
"At kosten har stor betydning for vores helbred og livskvalitet, vidste jeg egentlig godt i forvejen. Men med færdiggørelsen af Modul 5 kan jeg næsten ikke vente med at komme videre med uddannelsen. Nej, hvor er det spændende. Jeg har hjulpet mange mennesker til rigtig gode vægttab som Ernæringskonsulent, men jeg har fået min horisont udvidet ganske betydeligt og fået en masse lærerige og vigtige ting ”puttet” i min bagage. Nu har jeg en meget større forståelse for, hvad det er, der forårsager de efterhånden mange livsstilssygdomme, som dårlig kost og livsførelse medfører. Jeg har selv oplevet at miste nære familiemedlemmer, som alt for tidlig måtte bukke under for sygdomme, som vi i dag ved kan forebygges ved god og sund kost! Jeg er rigtig glad for denne form for E-learning, det er bestemt fremtiden. Tak til Hover Sundhedshøjskole for et fantastisk tilbud!" Annette Pontoppidan Jørgensen, Ry

"Modulerne er meget velskrevet, informerende og uddybende"
"Jeg er uddannet pædagog, men har også stor interesse indenfor kost og sundhed. Jeg har valgt at tage Kostpilotuddannelsen og håber meget at tage Kostvejleruddannelsen efter min barsel. Kostpilotuddannelsen er utrolig spændende. Modulerne er meget velskrevet, informerende og uddybende. De lækre opskrifter, som hvert modul indeholder må bare prøves af. Det er med stor lyst at jeg sætter mig til computeren og tager hul på en nyt modul." Christina N. Holmelund

"Fået masser af ny viden og inspiration"
"Har netop afsluttet Kostpilotuddannelsens 4 modul - og som ved de forrige moduler har det været en ren fornøjelse at være e-learn-studerende. Som "gammel" sygeplejerske var det med en vis skepsis jeg gik igang, idet jeg frygtede. at uddannelsen for mig ville være "for" alternativ - denne skepsis er indtil videre gjort til skamme, idet jeg opfatter, at der er videnskabelig belæg for alle de udsagn, jeg er stødt på. Jeg har naturligvis en del viden på området qua min baggrund, men allerede nu har jeg har fået masser af ny viden og inspiration. Jeg glæder mig til, at afprøve nogle af de meget spændende opskrifter. Modulerne er letlæselige, lay-out er rigtig godt og så er der den fordel ved en e-learn uddannelse, at man kan studere nat eller dag, sådan som det passer ind i ens dagligdag." Anna Grethe Smith, Haderslev

"Det er dig selv der bestemmer hvornår og hvorlænge du har overskud og tid til at læse"
"Kosten fylder meget i hverdagen for de fleste og især meget for mit vedkommende. Både i kraft af mit arbejde som kok for et it-firma og privat med tre sunde og raske drenge i vokse alderen. Mit job er også min hobby så tiden går meget med at lave nye opskrifter, bruge de danske råvarer mm, her var det så jeg manglede lidt opfriskende oplysninger som måske er kommet ind tidligere i min uddannelse og div. studier af bøger og blade, men skubbet lidt af vejen. E-learning er kanon på denne måde, at det er dig selv der bestemmer hvornår og hvorlænge du har overskud og tid til at læse." Marianne Simonsen, Skanderborg
 

Læs mere om Kostpilotuddannelsen

Tilmeld dig direkte - klik her"Pludselig bliver nemt at fortælle om alt det, man måske godt vidste - og alt det man ikke vidste - men ikke helt videnskabeligt kunne forklare"
"Interessen for sund kost samt den store betydning af vitaminer og mineraler for et vitalt liv er en arv fra min mormor og specielt i forbindelse med mine graviditeter har jeg beskæftiget mig med disse temaer. Nu er jeg så startet på Kostpilotuddannelsen over nettet og er vildt begejstret. Det fantastiske er, at lektionerne er så dejligt velskrevne og stoffet godt formidlet. Bagggrunde og sammenhænge bliver forklaret på en let tilgængelig måde - så det pludselig bliver nemt at fortælle om alt det, man måske godt vidste - og alt det man ikke vidste - men ikke helt videnskabeligt kunne forklare! Her er nemme anvisninger til at indføre gode madvaner i hverdagen - og jo dybere man trænger ned i stoffet jo mere interessant bliver det. Egentlig er jeg af den mening, at denne kostpilotuddannelse burde være et obligatorisk kursus - på linje med kurser i førstehjælp - for alle, der har ansvar for andres eller "bare" for sin egen kost! Det ville gøre menneskekroppene godt at blive fløjet af uddannede piloter! Tak til Hover Sundhedshøjskole for dette e-learning intiativ." Christina Stentoft, Cagliari, Sardinien

"Kostpiloten kan sørge for, at mine børn får den allersundeste kost"
"Man bliver vildt inspireret, både til at ændre sine spisevaner, men også til at gå i gang i køkkenet. Jeg ved at jeg med den viden jeg har fået gennem Kostpiloten kan sørge for, at mine børn får den allersundeste kost. Stoffet er så godt skrevet og illustreret, at man hurtigt får det læst, og samtidig forstår det." Nete Andersen, Haderslev

"Kostpilotuddannelsen har givet mig endnu større, kvalificeret viden"
"Jeg har nu afsluttet Kostpilotuddannelsen. Der er kun én ting som vil være rigtigt at sige om denne uddannelse: Storslået! Jeg synes ganske enkelt, at uddannelsen i alle aspekter har været suveræn. Jeg har gennem mange år interesseret mig for sund kost og ernæring, og mente at jeg vidste det meste, men kostpilotuddannelsen har givet mig endnu større, kvalificeret viden – en viden som jeg både kan bruge arbejdsmæssigt og i det private. Det har også været perfekt for mig at være e-lærings studerende, fordi jeg har kunnet studere helt uafhængigt af tid og sted, præcis når jeg havde lyst og tid til det." Mira Asp, Brasilien

"Godt sammensat og spændende skrevet"
"Kostpilotuddannelsen er virkelig godt sammensat og spændende skrevet. Det er genialt at man bare kan sætte sig ved computeren når man har tid. Jeg har meget varierende arbejdstider så derfor passer e-learning mig perfekt." Anja Rye Andersen

"Gjort op med nogle af mine dårlige vaner, som jeg ellers hidtil troede var gode"
"Efter at have taget denne fantastiske kostpilotuddannelse, har jeg fået en meget bredere viden omkring sundhed og kost. Jeg har fået et andet syn på, hvad der egentligt er sundt og dermed også gjort op med nogle af mine dårlige vaner, som jeg ellers hidtil troede var gode. Det kan være svært at omlægge sine vaner, men med de gode opskrifter der findes, gør det vejen lidt lettere. De er både inspirerende og yderst smagfulde. At man kan tage kostpilotuddannelsen på nettet i sit eget tempo er perfekt. Det gør hele forløbet meget nemt og betyder, at alle har muligheden for at blive kostpilot." Mathilde Stougaard

"Dyb respekt for jeres faglighed"
"Efter nu at have gennemgået alle 13 moduler har jeg kun et ord der dækker: Suverænt. Det har været så dejligt i ro og mag at få tilføjet så mange friskopdaterede facts til min viden om kost. Jeg kan kun anbefale det for alle som arbejder med andre mennesker, og som jævnligt møder folks forvirring om pressens håndtering af kostoplysning. Med dyb respekt for jeres faglighed og stor TAK for et godt forløb." Ulla Eriksen

"Noget du kan bruge i din dagligdag, som det mest naturlige"
"Jeg er mor til to piger, som jeg går meget op i får en god og ernærningsrig kost. Men det kan til tider være svært at finde ud af, hvad der er godt, da vi får så mange forskellige informationer via medier,aviser og blade. Men jeg må sige, at efter jeg er gået i gang med Kostpilotuddannelsen er jeg ikke længere så meget i tvivl, da man på en let og meget forståelig måde bliver guidet igennem de forskellige moduler, så alt det der før var tvivl bliver omsat til noget du kan bruge i din dagligdag, som det mest naturlige. Og som bonus har min mand tabt sig 8 kg., da jeg meget bedre kan guide ham i, hvad han skal spise, for at han kan få det hans krop har brug for. Jeg troede jeg vidste meget om hvad der var sundt, men jeg har måtte revidere meget i min opfattelse af, hvad der er sundt og usundt." Annette Bruun, Hanstholm
 

Gå ikke på kompromis - bliv kostpilot

Kontakt os for mere information, info@kostakademiet.dk, tlf. 60 88 50 70.

Læs mere om Kostpilotuddannelsen

Nyheder

Går du og venter på at læse til kostvejleder? Så kan ...
Kostakademiet fortsætter
02/11 2017 kl. 07:53
Kostakademiet fortsætter Det er med stor glæde, ...
Få opskriften
Hør om Kostvejlederuddannelsen
23/10 2017 kl. 10:12
Kom til vores årlige informationsdag lørdag den 11. ...

Nyhedsbrevbanner underside

Tilmeld Kostakademiets nyhedsbrev