Informationsdag 11. nov. 2017

Hør om vores uddannelsesforløb:


Du får desuden:

  • Spændende foredrag om hormoner med vores underviser Anne van der Merwede.


Informationsdag

Det er med stor glæde, at vi vil invitere dig til KOSTAKADEMIETS informationsdag lørdagen den 11. november 2017, som afholdes i skolens lokaler i Hover. Hvis du interesserer dig for Kostvejlederuddannelsen eller et andet af vores uddannelsestilbud, kan informationsdagen give dig værdifuld viden og indblik.
 

En af vores tidligere kursister fortæller om det at være KostvejlederHeidi Foldager er uddannet Kostvejleder på Kostakademiet. Heidi er oprindeligt uddannet socialrådgiver, men har kvittet jobbet og startet selvstændig virksomhed op med firmaet OptimalKost. Heidi udfører individuelle kostvejledninger, giver foredrag, afholder slankeforløb i samarbejde med Imove, interesserer sig meget for sportsernæring og har et program specielt målrettet til virksomheder.


GRATIS foredrag om hormonerVi tilbyder en smagsprøve på undervisningen i form af et foredrag af Kostakademiets underviser Anne van der Merwede, der fortæller, hvordan vores kost og livsstil påvirker hormonsystemet og hvordan de miljøgifte og hormonforstyrrende stoffer, som vi udsættes for i dagligdagen, kan forrykke vores hormonbalance. Du får konkrete forslag til kost, der giver balance i hormonerne og information om, hvilke hormonforstyrrende stoffer, vi bør undgå. Anne van der Merwede fortæller desuden, hvorfor vores fordøjelse og leverafgiftning er så vigtig for hormonbalancen. Hør hvad du selv kan gøre for at dine hormoner er i balance.
 

Dette vil du opleve

  • Kl. 11.00 – Information om Kostpilotuddannelsen, E-medicus og Kostvejlederuddannelsen
  • Kl. 12.30 – Økologisk buffet
  • Kl. 13.30 – Foredrag om hormoner med vores underviser Anne van der Merwede
  • Kl. 15.30 – Heidi Foldager fra OptimalKost fortæller om det at være Kostvejleder.
  • Kl. 16.00 – Informationsdagen er slut.

 

Tilmelding

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendigt af hensyn til køkkenet. Tilmeld dig her eller ved at kontakte  os via info@kostakademiet.dk eller telefon 9734 8800.
 

Adresse

Kostakademiet, Hoverdalvej 2, Hover, 6971 Spjald


Vi glæder os til at høre fra dig!

Sunde hilsener

Bodil Byskov
Skoleleder

Nyheder

Kostakademiet fortsætter
02/11 2017 kl. 07:53
Kostakademiet fortsætter Det er med stor glæde, ...
Få opskriften
Hør om Kostvejlederuddannelsen
23/10 2017 kl. 10:12
Kom til vores årlige informationsdag lørdag den 11. ...
Opskrift: Bagt ørred
23/10 2017 kl. 10:09
Få opskriften

Nyhedsbrevbanner underside

Tilmeld Kostakademiets nyhedsbrev