Jobmuligheder

jobmuligheder kostvejleder
Billede af Kostvejleder Mia Sørensen fra sundfokus.dk.
 

Mange muligheder som kostvejleder

Uddannelsen til Kostvejleder ved Kostakademiet åbner op for mange muligheder. Kostakademiet har kursister med vidt forskellig baggrund og vidt forskellige planer omkring hvordan uddannelsen skal bruges. Nogle tager uddannelsen, for at blive sin egen kostekspert og for at bruge sin viden i forhold til sig selv, den nærmeste familie og venner. De fleste af vores kursister tager uddannelsen med målet at bruge uddannelsen professionelt.
 

Hvem tager uddannelsen?

Undervisere, folkeskolelærere, kokke, køkkenledere og øvrige køkkenmedarbejdere, ernæringsassistenter, økonomaer, sygeplejersker, jordmødre, fitnessinstruktører, personlige trænere, alternative behandlere osv.


Hvor kan man få arbejde?

Helsekostbranchen, gårdbutikker, caféer, storkøkken, kantiner, efterskoler, fitnesscentre, højskoler, børnehaver, helsekostbutikker, foreninger, kommuner osv.
Jobs inden for forebyggelse, evt. mulighed for sygeplejersker at arbejde i lægepraksis med kostvejledning af klienter.
Sundhedsfremme på arbejdspladser.
Jobs i døgninstitutioner mv.


Hvordan kan du bruge uddannelsen som selvstændig iværksætter?

Personlig kostvejledning
Foredrag
Workshops/madværksted
Skribent
Blogger
Forfatter
mv.

 
"Et springbræt til at formidle viden om sund kost og livsstil"

"Jeg vil helt klart anbefale kostvejlederuddannelsen til andre. Den er med til at give viden om, hvordan kost og livsstil indvirker på kroppens sundhed og den giver en god indføring i kost, sundhed/sygdom, urter, vitaminer og mineraler, så man kommer godt rundt om muligheder for at hjælpe klienter. Uddannelsen giver redskaber til at få et sundere liv både teoretisk, men også praktisk gennem madlavningen. Desuden kan den være et springbræt til at formidle viden om sund kost og livsstil til andre og hjælpe dem i gang med et sundere liv.
Jeg bruger uddannelsen i mit daglige arbejde som kostvejleder og ernæringsterapeut, når jeg udvikler opskrifter og som skribent. Jeg arbejder også i en helsekostforretning, hvor viden om kost og kosttilskud er vigtig."
Trine Vesteraa, www.trinevesteraa.dk


"Den bedste gave"

"Jeg startede på uddannelsen, fordi jeg gerne ville bygge lidt teori på min interesse for kost og sundhed. Det er gennem uddannelsen blevet mere og mere tydeligt for mig, at der er en klar sammenhæng mellem det vi spiser, og hvordan vi har det. Det motiverer mig til at inspirere andre til et sundere liv, så jeg har efterfølgende valgt at starte op som kostvejleder ved siden af mit faste arbejde. Jeg kan derfor klart anbefale ALLE som interesserer sig for kost og sundhed at læse til kostvejleder på Kostakademiet."
Nanna Lynge, www.kostvejledningen.dk


"Undervisere og skolens faglige niveau er helt i top"
"Jeg er i fuld gang med at bruge min viden som ny kostvejleder. Jeg er blevet ansat på 10 timer om ugen ved EliteVejle, hvor jeg afvikler individuelle samtaler med sportsudøvere og deres forældre. Jeg har fået det til at passe med 3 dage om ugen med mit normale job og så 2 dage som ernæringsvejleder for EliteVejle. Jeg er rigtig glad for at de 2 job kan forenes. Derudover afvikler jeg ernæringskurser i klubregi for atleterne og i eliteklasserne på Nørremarks Skolen. Jeg føler mig rigtig godt klædt på i jobbet, jeg elsker at bruge den viden, jeg har fået gennem uddannelsen på Kostakademiet. Rejsen er kun lige begyndt…
Mia Sørensen, www.sundfokus.dk
 

Læs mere om Kostvejlederuddannelsen.

 

Læs mere om uddannelsens indhold.

 

Det siger vores elever.

Nyheder

Går du og venter på at læse til kostvejleder? Så kan ...
Kostakademiet fortsætter
02/11 2017 kl. 07:53
Kostakademiet fortsætter Det er med stor glæde, ...
Få opskriften
Hør om Kostvejlederuddannelsen
23/10 2017 kl. 10:12
Kom til vores årlige informationsdag lørdag den 11. ...

Nyhedsbrevbanner underside

Tilmeld Kostakademiets nyhedsbrev