Kostpilot - for virksomheder

Arbejder du med at lave mad til andre, måske i en kantine, restaurant eller køkken? Så er Kostpilotuddannelsen noget for dig!

Vores Kostpilotuddannelse giver dig nøglen til at sammensætte komplette ernæringsrigtige retter, der giver dine gæster et optimalt udgangspunkt for deres daglige gøremål. Du får nemme redskaber til at servere sunde, spændende og indbydende retter der styrker immunforsvar, krop og sjæl, og samtidig smager fantastisk!

Kostpilotuddannelsen er et 100 % online forløb, og du kan læse lige præcis når du ønsker det. Kostpilotuddannelsen kræver ingen forudgående kundskaber og er designet til at levere brugbar viden uden for megen teoretisk baggrundsstof.

Læs mere om Kostpilotuddannelsen.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud!

Telefon 60 88 50 70, info@kostakademiet.dk

Eksempler på virksomheder der har købt kostpilotuddannelser:
 

    
     
 
     
 
 
     
 
     
   

 

  • Café Gaia-Art
  • Huset Trappebæksvej
  • Fysioterapeuten Bryggergården, Odense
  • Odder Højskole
  • mv."Et bedre udgangspunkt, til at sammensætte komplette, ernæringsrigtige retter"
"Jeg kunne meget godt lide friheden til selv at bestemme, hvor og hvornår man læser og løser opgaverne. Indholdet i Kostpilotuddannelsen er god grundviden, som i princippet alle skulle lære.
Materialet er af god kvalitet, er udførligt og detaljeret beskrevet og indeholder gode opskrifter til en sund og varieret kost. Efter jeg har taget uddannelsen til Kostpilot, har jeg fået et bedre kendskab til grundelementerne i ernæring og kostsammensætning og opbygningen af fødevarerne. Det giver mig et bedre udgangspunkt til at sammensætte komplette ernæringsrigtige retter, som er rige på mineraler og vitaminer."

Morten Vagner Rosenstand, Kostpilot og Køkkenchef

Nyheder

Går du og venter på at læse til kostvejleder? Så kan ...
Kostakademiet fortsætter
02/11 2017 kl. 07:53
Kostakademiet fortsætter Det er med stor glæde, ...
Få opskriften
Hør om Kostvejlederuddannelsen
23/10 2017 kl. 10:12
Kom til vores årlige informationsdag lørdag den 11. ...

Nyhedsbrevbanner underside

Tilmeld Kostakademiets nyhedsbrev