Bliv kostvejleder

Uddannelse til kostvejleder ved Kostakademiet

Bliv kostvejleder. Mulighed for fjernstudier og ratebetaling.

Studiestart fredag d. 22. marts 2019

Kostvejlederuddannelsen sigter på at uddanne professionelle kostvejledere, der med en velfunderet faglig baggrund er i stand til at være åbne, imødekommende, kreative og besidder indsigt til at indgå i et evt. samarbejde med det etablerede sundhedsvæsen.

Kostvejlederuddannelsen lægger stor vægt på, at man som uddannet kostvejleder er i stand til at møde dem, som søger kostvejledning med respekt og forståelse.

Kursusdeltagerne får viden og indsigt i kostens betydning for menneskets helbred, hvilket er grundlag for at kunne udarbejde kostplaner. Uddannelsen kvalificerer eleven til at praktisere kostvejledning og ernæringsterapi på andre. Desuden indgår praktiske øvelser i køkkenet og grundig praktisk og teoretisk undervisning i ernæringslære. Der er indlagt en prøveeksamen og der afsluttes med en skriftlig og mundtlig eksamen.

 

Bliv kostvejleder  

Hvorfor vælge Kostakademiet?

Kostakademiet i Hover har uddannet kostvejledere siden 1995. Vi er i dag landskendt for høj kvalitet i uddannelsen og muligheden for fjernstudie, hvilket bl.a. betyder, at kursisterne på kostvejlederuddannelsen kommer fra hele landet samt udland. Vores målsætning er at uddanne kostvejledere med høj faglig kompetence. Derfor bør du vælge at uddanne dig hos os!
 

Kostvejlederuddannelsen indhold

Klik her for mere information omkring uddannelsens indhold. Bestil vores uddannelsesplan, hvis du ønsker information omkring pensum samt tidspunkter for undervisningen.

 

 

Hvem kan komme ind på Kostvejlederuddannelsen?

Alle med lyst til at beskæftige sig med ernæring, livsstil og mennesker.
 

Hvor lang tid varer uddannelsen?

Kostvejlederuddannelsen er fordelt på 13 weekender henover 22 måneder. 

Hvordan foregår uddannelsen?

Man kan vælge mellem at være elev på skolen eller som fjernstudie. Det er også muligt som elev på skolen at tage enkelte weekender/dage som fjernstudie – og som fjernstuderende at deltage på enkelte weekender på skolen – så studiet er utroligt fleksibelt. 

 

Vi optager alt undervisning på skolen. Der vil altså være en video fra hver dag på studiet – i alt 39 dage. Det er muligt at være på live samtidig med vi har undervisning eller man kan se det når man har tid og lyst. 

Der vil være pensum der skal læses til hvert kursus og opgaver til hvert kursus som bliver rettet og karaktergivet.

Hvordan afsluttes uddannelsen?

Afslutning på kostvejlederuddannelsen sker med en større skriftlig eksamen bestående af en case og 5 spørgsmål - samt en afsluttende mundtlig eksamen.

bliv kostvejleder
 

Næste kursusstart

E-medicus (anatomi, fysiologi og sygdomslære), der er et krav for at starte på Kostvejlederuddannelsen, starter fra dag til dag. Kostvejlederuddannelsen starter næste gang 22. marts 2019.
 

Tilmelding

Klik her hvis du ønsker at tilmelde dig. Når du tilmelder dig, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Du kan altid afmelde nyhedsbrevet igen.
 

Mere information

Klik her hvis du ønsker at læse hvad nogle af vores tidligere elever siger om uddannelsen til kostvejleder. Klik her hvis du ønsker at bestille vores brochure og uddannelsesplan.
 

Bliv kontaktet...

Udfyld vores kontaktformular og bliv ringet op angående vores uddannelse til Kostvejleder. Eller kontakt os på tlf. 60 88 50 70 eller info@kostakademiet.dk.

Nyheder

Går du og venter på at læse til kostvejleder? Så kan ...
Kostakademiet fortsætter
02/11 2017 kl. 07:53
Kostakademiet fortsætter Det er med stor glæde, ...
Få opskriften
Hør om Kostvejlederuddannelsen
23/10 2017 kl. 10:12
Kom til vores årlige informationsdag lørdag den 11. ...

Nyhedsbrevbanner underside

Tilmeld Kostakademiets nyhedsbrev