Madværksted (institutioner)

Et spændende og lærerigt forløb til din institution!

 

Madværksted


Vi kan skræddersy et spændende forløb med madværksted til jeres institution.
 

Fokuspunkter i forløbet

Her er et eksempel på hvordan det kunne tilrettelægges.
Én hverdag hver uge over 5 uger med følgende fokuspunkter:

1. uge – Morgenmad – En god start på dagen
2. uge – Frokost/madpakker
3. uge – Mellemmåltider
4. uge – Aftensmad
5. uge – Søde sager & drikke
 

Forslag til dagsprogram

09.00-10.00 – Vi starter med en kop te/kaffe og hører lidt om skolen samt udelegering af opskrifter/opgaver samt evaluering af dagene og lidt intro/undervisning.
10.00-11.30 – Madværksted
11.30-13.00 – Vi præsenterer retterne for hinanden og spiser sammen -  spisning og oprydning.
13.00-14.00 – Gåtur i Hoverdal plantage – eller anden form for motion – måske en dag med en cykeltur hvis det muligt at medbringe cykler.


 

Med fokus på økologi

Vi vil tage udgangspunkt i det nordiske køkken, lokale grøntsager i sæson. Alle råvarer vil være økologiske, da vi har guld i det økologiske spisemærke.
 

Kontakt skoleleder Bodil Byskov for et uforpligtende tilbud på 20357908 eller info@kostakademiet.dk

Nyheder

Opskrift: Rødgrød
21/09 2017 kl. 13:38
Få opskriften
Vi starter et nyt hold op i september 2018   Læs ...
Læs mere om Eva og de 2 andre oplægsholdere, der kommer ...
Perfekt menu til hverdag og fest!   Få opskriften ...
Nyhedsbrev uge 38
21/09 2017 kl. 10:27
Læs nyhedsbrevet

Nyhedsbrevbanner underside

Tilmeld Kostakademiets nyhedsbrev