Mød vores lærerteam

Mød Kostakademiets dygtige undervisningsteam – Vi har 7 fantastiske undervisere på vores Kostvejlederuddannelse.

 

Anne van der Merwede
Underviser på Kostpilotuddannelsen samt Kostvejlederuddannelsen, bl.a. i introduktion til råvarer, den normale fordøjelse, cellen og antioxidanter, afgiftning lever og nyre, kinesiologi og 5-elementloven, børnemad og børnesygdomme, ammebørn og problemer med ammebørn, vitaminer og mineraler, Bachs Blomstermedicin og kinesiologisk testning af kosttilskud.

Anne van der Merwede er uddannet ernæringsterapeut og komplementærbehandler, hvilket gør, at hun i sit arbejde råder over en bred vifte af værktøjer. De sidste femten år har Anne studeret sammenhængen mellem brystkræft, krop, sind, kost og livsstil. I dag arbejder Anne som foredragsholder, behandler, underviser og skribent. Anne van der Merwede har skrevet bogen "En sund kvindekrop – uden brystkræft".

Læs mere om Anne van der Merwede på www.avdm.dk
 

Marianne Fjordgård
Underviser på Kostvejlederuddannelsen i blodsukkerbalancen, insulinresistens og diabetes, fordøjelsesproblemer, dysbioser og analyser af fordøjelsesfunktionerne, nervesystemet, "Spis dig glad", stress, Functional Medicine, autisme, ADHD, OCD, Alzheimers, Psyko-neuro-immuno-endokrinologi, cancer, binyretræthed, ME, CFS, FM, MCS og fællestræk set med Functional Medicinske øjne, forberedelse til klinik med patient, osteoporose, mikrobiota (tarmflora) og tænder, inflammation, inflammatoriske- og autoimmune lidelser, visuel diagnose og andre analysemetoder og klinikdrift.

Marianne Fjordgård har arbejdet med kostvejledning siden 1994. Marianne Fjordgård er uddannet kostvejleder i 1994, ernæringsterapeut i 1997 og sundhedscoach i 2009. Marianne Fjordgård arbejder med individuelle kostvejledninger og ernæringsterapier, underviser og holder kurser og foredrag om kost og sundhed, skriver artikler og har skrevet bøgerne “Spis dig glad. Depression og vinterdepression” i 1999, “Psoriasis – Nej tak!” i 2002, “Fordøjelse en fornøjelse” i 2005 og “Hjælp dit ørebarn” i 2010.

Læs mere om Marianne Fjordgård på www.sund-kost.dk
 

Frede Damgaard
Underviser på Kostvejlederuddannelsen i kulhydrater, proteiner, fedtstoffer, iris-analyse, overvægt, anoreksi, bulimi og ortorexi, hjerte- karsygdomme, 5-element, syre-base balancen, tungmetaller, faste, phytoterapi og økologi.

Frede Damgaard har siden 1974 beskæftiget sig på fuld tid med alternativ behandling, og har haft særlig fokus på kostens betydning for menneskets velbefindende. Frede Damgaard er uddannet DET Ernæringsterapeut, Biopat/ Naturopath samt phytoterapeut / urteterapeut. Frede Damgaard er foredragsholder og underviser på skoler og uddannelsescentre både i Danmark og i det øvrige Skandinavien. Frede Damgaard er ligeledes en kendt foredragsholder og underviser om helse og sundhed, sund kost og ernæringsterapi siden 1974 i Danmark, Norge og Sverige.


Anni Kirk
Underviser på Kostvejlederuddannelsen i coaching og formidling.

Anni Kirk har arbejdet med udvikling af mennesker og organisationer i mere end 20 år inden for erhvervsskoleverdenen, den offentlige sektor og som konsulent i et anerkendt konsulenthus – og de seneste 10 år som ejer af Anni Kirk ApS. Siden 1999 har Anni Kirk været coach og konsulent i en lang række store og mellemstore private virksomheder og offentlige forvaltninger og organisationer. Derudover udbyder Anni Kirk en professionel coachuddannelse, som gennemføres to gange årligt, samt personlig coaching for ledere og medarbejdere.

Læs mere om Anni Kirk's coachuddannelse
 

Mona Thygesen
Underviser på Kostvejlederuddannelsen i sundhedspsykologi.

Mona Thygesen er psykoterapeut og familieterapeut og har mange års erfaring med at arbejde med mennesker og organisationers trivsel og vækst. Mona Thygesen arbejder som underviser, foredragsholder og i sin egen klinik.

Læs mere om Mona Thygesen på www.monathygesen.dk
 

Umahro Cadogan
Underviser på Kostvejlederuddannelsen i sportsernæring.

Umahro er uddannet ernæringsekspert med speciale i biokemi, forfatter, og foredragsholder.

Læs mere om Umahro Cadogan på www.Umahro.dk

Læs mere om Kostvejlederuddannelsen


Du er velkommen at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål.

Nyheder

Går du og venter på at læse til kostvejleder? Så kan ...
Kostakademiet fortsætter
02/11 2017 kl. 07:53
Kostakademiet fortsætter Det er med stor glæde, ...
Få opskriften
Hør om Kostvejlederuddannelsen
23/10 2017 kl. 10:12
Kom til vores årlige informationsdag lørdag den 11. ...

Nyhedsbrevbanner underside

Tilmeld Kostakademiets nyhedsbrev