Overvejer du fjernstudie?

Overvejer du fjernstudie / fjernundervisning i kost og ernæring? Her er lidt information, om det at læse til Kostvejleder som fjernstuderende. Du er altid velkommen at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål.

 


 

Fjernundervisning kostvejleder

Som fjernstuderende følger du det hold som går på skolen. Du kan vælge at se undervisningen live samtidig med at der er undervisning på skolen – eller du kan vælge at se optagelsen som straks efter endt undervisning ligger klar til dig på hjemmesiden. Man kan også downloade en app og tage undervisningen med på farten. Du bestemmer selv, hvornår du ønsker at studere – dog er der nogle afleveringsfrister, der skal overholdes.

Alt undervisningsmateriale kan downloades i pdf-format fra skolens intranet, hvor link til videoerne også ligger. Inden opgaveafleveringen er der en chat med den pågældende underviser, hvor man kan stille evt. spørgsmål til fjernundervisningen.

Forum for faglige spørgsmål og svar

Vores fjernundervisning består af et godt og veludbygget intranet med flere forskellige forum, hvor du kan netværke med nuværende som tidligere elever og undervisere. Vi har blandt andet et forum vi kalder "Kostsnakken". Her kan du altid stille faglige spørgsmål og alle kan byde ind med svar. To af skolens undervisere er tilknyttet dette forum, og giver sine svar på hvert spørgsmål.
 

Du kan deltage på skolen, når du ønsker det

Som fjernstuderende har du mulighed for at deltage de weekender du evt. ønsker at deltage (tillæg for forplejning) – på den måde er fjernuddannelsen meget flexibel. Kontakt os for at høre mere.

Til den afsluttende mundtlige eksamen anbefaler vi, at du møder op personligt på skolen, men vi kan også klare en skype-eksamen hvis det bliver nødvendigt.

Der kan være mange årsager til at du vælger at læse til kostvejleder via fjernundervisning – måske pga. arbejde, familie, udstationering i udlandet, sygdom eller lignende. Vi har efterhånden god erfaring med fjernstudie og har haft elever fra hele verden.


Kontakt os, hvis du har spørgsmål


Kontakt os hvis du har nogle spørgsmål til uddannelsen og til det at være fjernstuderende, tlf. 60 88 50 70 eller info@kostakademiet.dk.
 

Det siger nogle af vores fjernstuderende om vores fjernundervisning:

 

"Professionel uddannelse af høj kvalitet"

"Jeg kan helt klart anbefale uddannelsen som fjernstuderende. Hvis du ikke har mulighed for at være på skolen, er fjernstudiet som kostvejleder et rigtig godt alternativ, da du modtager den samme undervisning som eleverne på skolen, plus at du kan være med live. På uddannelsen for du en bred viden omkring kost og hvilken betydning vores kost har ift. udvikling af sygdom, hvilke ubalancer man kan have i kroppen og ikke mindst hvordan vi kan rette op på eventuelle ubalancer via kosten. Uddannelsen bruger professionelle terminologier fra funcional medicine, hvilket giver en bedre forståelse af hvad årsagerne til klientens gener/sygdom kan være, da man kigger på det hele menneske og ikke kun går ind og symptombehandler. Skolens ledelse og lærerne er professionelle og har været meget behjælpelige hele vejen igennem uddannelsen."

Elisabeth Rozycki


"Læste til Kostvejleder helt fra Afrika"
”Da jeg stod for at skulle flytte til Zambia, opsøgte jeg Kostakademiet for at høre, om jeg kunne påbegynde deres Kostvejlederuddannelse helt fra Afrika. Det viste sig sagtens at kunne lade sig gøre, og jeg har nu fuldført studiet. Jeg startede af personlig interesse i sundhed og blev mere og mere grebet af al den spændende information, jeg har fået fra meget dygtige og ressourcerige undervisere på Kostakademiet. Det er et fantastisk redskab at have den viden, jeg nu har til at kunne hjælpe familie og venner. Personligt har det været en kæmpe gevinst og jeg føler mig sundere, gladere og stærkere end nogensinde før. Jeg kombinerer min nye uddannelse med min læreruddannelse og holder foredrag for forældre og børn, sælger sund mad og grønne smoothies, holder madkurser, kostvejledninger og giver råd til dem, som beder om det. Samtidig nyder jeg hele tiden at fortsætte med at lære mere, og holde mig opdateret bedst muligt.” Natalia Eldon, lærer, fjernstuderende fra Zambia
  

"Haft mulighed for at passe mit job, uden at skulle bede fri"

”Jeg mener at dette er fremtidens uddannelse - fordi flere og flere mennesker interesserer sig for sund livsstil og syge mennesker ønsker i dag selv at gøre noget aktivt i forhold til at forbedre deres helbred. Der er derfor brug for folk til at formidle denne viden.
Lærerne er meget dygtige og engagerede og jeg har som fjernstuderende haft mulighed for at passe mit job, uden at skulle bede om fri i undervisningsweekender (jeg arbejder hver 2. weekend).”
Heidi Lindberg Nielsen
 

Læs mere om Kostvejlederuddannelsen.

 

Læs mere om uddannelsens indhold.

 

Det siger vores elever.

 

Nyheder

Går du og venter på at læse til kostvejleder? Så kan ...
Kostakademiet fortsætter
02/11 2017 kl. 07:53
Kostakademiet fortsætter Det er med stor glæde, ...
Få opskriften
Hør om Kostvejlederuddannelsen
23/10 2017 kl. 10:12
Kom til vores årlige informationsdag lørdag den 11. ...

Nyhedsbrevbanner underside

Tilmeld Kostakademiets nyhedsbrev