Deltag som enkeltfagskursist på udvalgte seminarer fra Kostakademiets kostvejlederuddannelse. Enten live, som fjernstuderende eller med e-learning.

Her finder du en bred palet af efteruddannelses- og opdateringskurser. Åbne for dig, der er behandler, terapeut eller studerende på andre behandler-uddannelser, og som har et basalt kendskab til anatomi, fysiologi og sygdomslære.


​Meget mere end live-undervisning

Som enkeltfagskursist på Kostakademiet får du meget mere end en dag på skolebænken. Når kurset er afviklet, har du adgang til den fulde optagelse af undervisningen. Og du kan efterfølgende se optagelsen igen og igen.


Desuden får du adgang til en række studiespørgsmål, du kan bruge til din egen videre læring. Og du får adgang til en multiple choice-test, så du kan teste og sikre, at du har lært, hvad du skal.


Som live-kursist får du et kursusbevis efter endt kursus.


Se Kostakademiets kursuskalender her

Klik på knappen "Meld dig til kurset i Silkeborg" under kursusbeskrivelsen, når du melder dig til.


Enkeltkurser som fjernkursist

Du kan også se Kostakademiets enkeltkurser som fjernstuderende. Vi live-streamer de fleste af vores kurser, så du kan se med fra din computer, tablet eller telefon, mens kurset kører.


Efter endt kursus får du adgang til optagelser, studiespørgsmål og multiple choice-tests på lige fod med de enkeltfagskursister, der møder op i Silkeborg.


Bemærk, at du som fjernkursist ikke har mulighed for at stille spørgsmål til undervisningen. Du får heller ikke et kursusbevis.


Se Kostakademiets kursuskalender her


Klik på knappen "Meld dig til som fjernkursist" under kursusbeskrivelsen, når du melder dig til.


Enkeltkurser som E-learning

De fleste af de enkeltkurser, vi afholder, kan du også få adgang til som E-learning. Vi videooptager kurserne og gemmer dem som web-kurser.


Se kurset igen og igen på din computer, tablet eller telefon – uden begrænsninger.


Du får også adgang til studiespørgsmål og multiple choice-test på lige fod med eksterne enkeltfagskursister.


Se Kostakademiets E-learning-kurser her.