Priser, vilkår og tilmelding til kostvejlederuddannelsen

Nye hold starter januar og august. Se mere om uddannelsen her.​​Øvrige priser og gebyrer

Skriftlig re-eksamen:

Hvis du ikke har mulighed for at deltage i de skriftlige semesterprøver på det afsatte tidspunkt – eller hvis du ikke består – aftaler vi et nyt tidspunkt for en re-eksamen. Det koster et gebyr på 650 kr. pr. gang.

For sen aflevering af skriftlig hovedopgave

Den skriftlige hovedopgave i 4. semester skal afleveres på en bestemt dato. Hvis du afleverer senere, koster det et gebyr på 1.250 kr. Din hovedopgave skal forsvares mundtligt. Hvis du ikke har mulighed for at deltage i det mundtlige forsvar på det afsatte tidspunkt – eller hvis du ikke består – aftaler vi et nyt tidspunkt for en re-eksamen. Det koster et gebyr på 850 kr.


Adgang til undervisningsmateriale

Undervisningsmaterialet leveres elektronisk via vores online-bibliotek, så du har mulighed for evt. selv at printe kompendier m.m. Her ligger også videooptagelser af al undervisning m.m.


Merit for tidligere uddannelse

Er du allerede behandler – og har du uddannet dig inden for nogle af uddannelsens områder – kan du muligvis få merit.


Meritten indebærer en rabat på 100 kr. pr. lektion, vi godkender merit for. Du skal dog stadig forvente at deltage i al obligatorisk undervisning på uddannelsen.


Send os en mail på kontakt@ncnm.dk med en beskrivelse og gerne dokumentation af din tidligere uddannelse. Så laver vi en individuel vurdering.Studiestart i januar og august

Læs mere, og meld dig til her