Bag om Kostakademiet​

I november 2017 overtog Heilpraktikerskolen nemlig Kostakademiet efter en konkurs. Og i dag er bl.a. Heilpraktikerskolen og Kostakademiet samlet under Nordic College of Natural Medicine (NCNM). Lederne er Anna Iben og Jesper Hollensberg, som har drevet Heilpraktikerskolen siden 2006.


Anna Iben Hollensberg er bl.a. speciallæge, functional medicine practitioner og heilpraktiker. Og har rollen som faglig leder af NCNM. Hun er måske landets mest veluddannede læge og noget af en kapacitet inden for naturmedicinen. Hendes største passion er mad som medicin. Og det var derfor både oplagt og motiverende for Anna Iben at inddrage Kostakademiet som en naturlig udvidelse af skoledriften.


Jesper Hollensberg er NCNM’s daglige leder. Han har egentlig en teknisk baggrund, men er også uddannet heilpraktiker med speciale i homøopati. Jesper er måske især kendt for sin undervisning i klinikdrift og moderne markedsføring for behandlere og terapeuter på en række af de danske naturmedicinske uddannelser.


Anna Iben og Jesper har først og fremmest én fælles vision: At hæve kvaliteten af og udbrede kendskabet til de naturmedicinske uddannelser i Danmark.

Kostakademiet er medlem af Sundhedsrådet.